- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нещо различно :)
Позната история. Целта ти е да угодиш на себе си, и от това следват един куп странни усещания и последствия, които вече си изпитал. Ако можеше мисълта ти да е насочена към това да направиш нейния ден по-интересен, щеше да бъде доста по-различно. Но това е само като пожелание от мен, щото колкото и елементарно да звучи, това си е изкуство.
И едно предупреждение от мен - ако ти хрумне ти да ходиш в нейния град за да я видиш, заври си главата в хладилника докато тая идея ти размине![]()
За това питах, дали тя знае, че я възприемаш като свое гадже...
За нея вероятно си просто човек, с когото си чати и нищо повече. Не казвам, че е невъзможно да срещнеш половинката си в интернет пространството - има доста такива случаи. Но след като тя НЕ ЗНАЕ как я възприемаш ти, защо очакваш и тя да те възприема по същия начин?!
И все пак тя обясни ли ти защо не се е появила?
^^^
Бургас <3
Тази вечер си поговорихме на спокойствие по телефона:Каза ми, че доста се е притеснила днес в града, защото имаше работа тук.Един вид сега съжалява, че не ме потърси.След това просто се е прибрала с автобуса...някакви идеи какво да правя от тук нататък за да я спечеля?
^ Има нещо такова.
Мен ми се струва, че не те е харесала на снимките или гласа не ти е харесала, или разсъжденията, нещо си просто. Затва не ти е звъннала. Пък може и да е хванало шубето да излиза с непознат.
Ако е тва второто, е поправимо. Както все се втурваш да я впечатляваш(и спасяваш, хохохо), нищо чудно нахалството ти да се отплати рано или късно. Ма ако не я кефиш по принцип просто няма да стане, независимо кво правиш. Дерзай сега и разбери кое от двете е.
Разберете се пак ?
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()