.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Hybrid View

Супер фен Аватара на JDeel
    Позната история. Целта ти е да угодиш на себе си, и от това следват един куп странни усещания и последствия, които вече си изпитал. Ако можеше мисълта ти да е насочена към това да направиш нейния ден по-интересен, щеше да бъде доста по-различно. Но това е само като пожелание от мен, щото колкото и елементарно да звучи, това си е изкуство.

И едно предупреждение от мен - ако ти хрумне ти да ходиш в нейния град за да я видиш, заври си главата в хладилника докато тая идея ти размине

Цитирай Първоначално написано от JDeel Виж мнението
    Позната история. Целта ти е да угодиш на себе си, и от това следват един куп странни усещания и последствия, които вече си изпитал. Ако можеше мисълта ти да е насочена към това да направиш нейния ден по-интересен, щеше да бъде доста по-различно. Но това е само като пожелание от мен, щото колкото и елементарно да звучи, това си е изкуство.

И едно предупреждение от мен - ако ти хрумне ти да ходиш в нейния град за да я видиш, заври си главата в хладилника докато тая идея ти размине
    Ха ха аз това й го предложих, но тя ми каза, че там където живее, прекалено бързо се разчувало всичко и тн. и това отпадна.Само не разбирам защо тази идея е лоша според теб?

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    За това питах, дали тя знае, че я възприемаш като свое гадже...
    За нея вероятно си просто човек, с когото си чати и нищо повече. Не казвам, че е невъзможно да срещнеш половинката си в интернет пространството - има доста такива случаи. Но след като тя НЕ ЗНАЕ как я възприемаш ти, защо очакваш и тя да те възприема по същия начин?!

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    За това питах, дали тя знае, че я възприемаш като свое гадже...
    За нея вероятно си просто човек, с когото си чати и нищо повече. Не казвам, че е невъзможно да срещнеш половинката си в интернет пространството - има доста такива случаи. Но след като тя НЕ ЗНАЕ как я възприемаш ти, защо очакваш и тя да те възприема по същия начин?!
    Ами очаквах, защото това се разбираше по начина, по който си приказвахме...но може би съм глупак и затова съм очаквал това

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    И все пак тя обясни ли ти защо не се е появила?
    ^^^
    Бургас <3

Тази вечер си поговорихме на спокойствие по телефона:Каза ми, че доста се е притеснила днес в града, защото имаше работа тук.Един вид сега съжалява, че не ме потърси.След това просто се е прибрала с автобуса...някакви идеи какво да правя от тук нататък за да я спечеля?

Голям фен Аватара на Psyko Nuts
    Цитирай Първоначално написано от ultra_skyline Виж мнението
    Тази вечер си поговорихме на спокойствие по телефона:Каза ми, че доста се е притеснила днес в града, защото имаше работа тук.Един вид сега съжалява, че не ме потърси.След това просто се е прибрала с автобуса...някакви идеи какво да правя от тук нататък за да я спечеля?
    Не искам да те разочаровам, но е бита карта за мене.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    ^ Има нещо такова.
    Мен ми се струва, че не те е харесала на снимките или гласа не ти е харесала, или разсъжденията, нещо си просто. Затва не ти е звъннала. Пък може и да е хванало шубето да излиза с непознат.
    Ако е тва второто, е поправимо. Както все се втурваш да я впечатляваш(и спасяваш, хохохо), нищо чудно нахалството ти да се отплати рано или късно. Ма ако не я кефиш по принцип просто няма да стане, независимо кво правиш. Дерзай сега и разбери кое от двете е.

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Разберете се пак ?
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Цитирай Първоначално написано от scandalousLady Виж мнението
    Разберете се пак ?
    Ще изчакам няколко дни и ще я поканя пак...но се страхувам да не стана прекалено нахален, че тогава лошо.Нещата са сложни, защото тя трябва да пътува дотук и не знам кога ще дойде отново.Едно е ясно:Няма да се откажа от това момиче!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си