- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Душици, добрютру и честита ни нова тема
http://www.parfiumbg.com/
Вчера завършекът на деня беше ползотворен. Будувах до късно, но съм доволна от свършеното. Странно ми е как се събудих в 7.30![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Наспах се хубавичко, което е добро начало за деня. Ще повися малко тука, после мисля да гледам сериал.. абе неделя <3!
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Честита ни нова тема!
Аз съм все още сънено, но днес се очертава да бъде страхотен ден!
Ау, честита нова тема ^^.
Не знам хубаво ли ми е, гадно ли ми е. :д
Всяка сутрин ставам с мисълта да си пробия езика и всяка сутрин майка ми казва, че не е подходящия момент да говоря с баща ми. Започнах да се изнервям вече. И утре имаме матура. Ужас, ужас. ;д Поне да минат тази седмица и да започва живота, че ми омръзна вече.![]()
Честита тема!
Станах супер рано и чета от сутринта.
И на мен изобщо не ми е до тия матури,
да минават вече и да ходим на море ;д
Бях да си взема роклята от шивачката, доволна съм.
Искам на първа станица. :/
и аз не знам
нещо таковаКод:по това време на годината ме зарязват някъде помежду софия и шумен между топлия бриз и ламанша календарно като разписание на влак с билет от-до и резервация и без излишни приказки без ръкавици чнг
не ми е много на кефф. /факт//
Мисля днес да се отдам на пълна почивка.. ^^
Добре-Днес смятам цял ден да чета разни анализи и произведения.тъп ден се очертава
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Суперщастлива, нямам търпение! Гушгушгушгуууш!
Шадоу и Сиси, измислете си една свободна вечер, да се видим. (заминавам за столицата, пътувам обратно на 24) :P
Ммм... тази разходка ми хареса.![]()
Сега следва още една с Вики. : )
Хубав ден.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Изгоряяях.
Бях забравила колко съм секси с тен.
Хубаво, хубаво, хубаво.
Утре пак ще си намеря работа на слънчице.
И спря да се върти за миг земята..
Като ударена с тежък предмет по главата :Д Не очаквах такова...развитие изобщо. Много съм добре, страхотно се чувствам, адски облекчена. Предполагах, че все някога всичко ще мине, но не знаех, че ще е толкова лесно и толкова бързо!!! Страшно облекчена се чувствам. Прекрасно, супер свободно и различно.
Everything changes, but beauty remains ...
10 часа математика консултации.Как ми стоят
Ми нормално...малко ми беше разочаровано то загубата на мойте момци,но нищо. Next year! Иначе днес ходих пак да бера рози и като се прибрах в 10 сутринта и като легнах до 2 без нещо спах :d Не че много,ама за мен 3 часа-4 сън на денонощие си е перфекциозно!
Мързелувам цял ден у дома. Утре ще се захвана с нещо стойностно.
Чачо поздравява ваще майки,щото сте много скучни!
Последно редактирано от granger : 05-20-2012 на 17:48
maDamn
Тъпо всъщност.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Чакам си гостите. (sun) Малко ми е напрегнато. Започнах да се разтапям, а това не е добре. Нищо няма да излезе и не бива да си го позволявам. Дано тази седмица има раздвижване по финансовите ми проблеми, защото ми се пазарува към края на седмицата. А с т'ва латино... направо се зумбирах.![]()
Некво шантаво ми е. Утре имам защита на курсова работа, което се очертава да е голям та*ак ама ще се ходи, колкото да се отбие номера, да има там за 3ка и без това при тая кобра повече нема шанс да се изкара. Да си вземам заверките вече, че ми писна да седя в тоя университет, вместо да си уча за изпита на 30ти. Иначе остатъка от утрешният ден, би трябвало да е далеч по-забавенМисля да ида да се изкъпя и после да се обадя на едно аверче да си поговорим, че от близо 2 седмици не съм го чувала.
Притеснена,макар че не трябва.Утре ми е изпита - дано се представя добре.![]()
Страхотно! Толкова хубаво не съм прекарвала отдавна! Събрахме се компанията от 10 човека, купихме месца, грил ала бала, седнахме около едно езерце, направихме си грилче и муцка! Отделно, момчетата скачаха от скалите, а аз се пльоцнах във водата по бикини и сутиенСупер беше.
![]()
Добре беше
17 км градско с велосипеда. За.. час и малко. Не е зле.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Стискайте палци за утре!Че дипломата ми зависи.
учаща, как да съм. блах. да минава утре....
Ужасно скучно ми е. Мислех да излизам, ама тоя дъжд еба майката на всичко *unhappy face*
Кажете некой готин филм да гледам, преди да съм умрял от простотия xD
Утре ми е изпита по бг . Знам всичко перфектно . ЙЕС БЕЙБИ ! Айде късмет на всички с изпитите утре :* Иначе добре !![]()