Здравейте всички .Обикновено пиша теми за това как да си намеря приятелка и че все нещо не ми достига.Така беше през последната година, но сега срещнах НЕЯ(всъщност все още не сме се виждали).През последната година усърдно си търсих сериозна приятелка и мисля че този път я намерих.Та писахме си известно време(около 3 седмици).Тя не е от моя град и нямаме кой знае каква възможност да се видим.Разделят ни около 20-25 км.Както и да е.Предложих й да се видим и тя ми каза,че може да се видим, когато идва към моя град.И ето че утре ще бъде тук.Разменихме си номерата и ми каза, че утре ще ми звънне.Та искам да попитам предвид това, че ще се видим(надявам се) за първи път как да подходя ?Нямам много опит с момичетата.Излизал съм и преди с момичета, но последния път се провалих...та искам да Ви попитам какво да правя по време на срещата:как да се държа, за какво да си говорим и тн.Малко съм притеснен, защото по принцип съм доста срамежлив, но утре мисля да преодолея тази ми слабост.Също така ще се видим за първи път и не знам точно какво да правя.Благодаря Ви предварително и ако може по бързи мнения, че доста закъснях с темата...благодаря Ви отново