Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението

25 км колко разстояние са бе, дървения философ? Ше кажеш, че е от другата страна на земното кълбо тва, не на половин-един час път.

Авторе, няма да те питам дали си грозен, щото и да не си, е все тая. Много насериозно си се заел с мисията да си търсиш гадже, ще кажеш, че не търсиш дупка, в която да си задоволиш нагона, ми Светия Граал.
Нещата стават постепенно, хората се запознават, опознават, пък тогава решават ще го бъде или не. Ти искаш от раз да заживеете щастливо до края на живота си, пък то тва и в най-розовите филмчета на Дисни го няма. Винаги преди тва се преодоляват 1001 препятствия, разтягат се зулуми. Първо си изясни какво аджеба ще го правиш тва гадже и за какво ти е точно, че ми се струва, че тва не си го обмислил в схемата "да намеря Жената на Живота си", пък после върви я дири и уговаряй.
Не съм казал, че искам "от раз да заживеем щастливо".Просто смятам, че с нея ще се чувствам добре .Точно и аз исках нещата да станат постепенно, да се опознаем и тн., но дори това не получих...