- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тестове за бременност
И според мен е по-добре аборт, на тези години нито имаш финансова възможност за дете, нито си струва да си прекъсваш образованието и да си прецакаш бъдещето.
Ако имаш 18 години навършени, не е нужно ваще да разбират за аборта, но не го прави на черно!!! Обаче е скъп, към 100 - 150 лева някъде.
И все пак се надявам кръвният тест да излезе отрицателен!!!
1.Това и аз си го помислих,ама някак морално ми идва много далече.Не знам как да го обясня...И да,и парите са си стабилни,ако нямате лични доходи...
2.Искрено се надявам и стискам палци на авторката да е така,ама...Май е по-добре да се настрои психически за по-лошото(в случая,не изобщо),за да не бъде още по-разочарована след това...
ПС:Съжалявам,че бъркам в раната,но само искам да попитам няколко неща за лично уточнение.Първият тест,който си направи е бил някаква неизвестна марка,държала си го около 10 минути вместо 5 и ти е отчел втора бледа черта.Вторият е бил Шуърчек и е бил отрицателен.А третият пак е бил Шуърчек и е бил положителен?И нито един не е правен със сутрешна урина? И последно-цикълът ти е дошъл 4-5 дена след рисковия акт.А нормален ли беше,имаше ли някакви съмнения при вида му?
Съжалявам,че извличам информация на чужд(в случая твой гръб),но мисля,че това е полезна информация,която би помогнала в известна степен и на други млади момичета.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/528257
Това не е ли предишната ти тема?В резюме-значи си имала напълно нормален цикъл след рисковия акт и сте го правили само веднъж без презерватив,когато ти е бил първия път,като той дори не е свършвал? И сега тестът ти е (вероятно) положителен?Олеле,майко...
Единсвеното странно в цикъла ми беше, че беше с по ярък цвят и падаше нещо подобно на съсиреци, които до сега не съм имала.
Ами не знам,мила.Още се надявам резултатите да не са положителни...А може ли да отговориш и на предишните ми няколко въпроса,че всичко стана много объркващо и странно![]()
Първия тест го държах около 7-8 минутки. Още на 5тата си имаше черта но толкова бледа, че не знаех дали само аз си я виждам. След малко пак го погледнах и бях сигурна, че я има. Втория тест беше отрицателен, но е възможно да съм капнала по- малко от необходимото. Третият тест отново беше shure chek и го направих сутринта и втората чертичка беше същата като първата. Цикълът ми дoйде, а за вида му ти казах.
Последно редактирано от ekati : 08-26-2012 на 22:44
Не се шашкай още, изчакай резултата от кръвния тест. А може би е готов? Една приятелка имаше 1 отрицателен и после 2 положителни теста ( ще излъжа за марката) и се беше шашнала много , но в последствие се оказа, че не е бременна. Стискам палци всичко да е наред и горе главата !
Гинеколожката ми нямала свободни часове тази седмица. Нямам намерение да чакам и ще отида другаде, за да ме прегледат. След това с приятеля ми ще седнем да поговорим. Той е казал на майка си, която му е споменала за медицински аборт, за който не било задължително да се дава съгласието на родител. Силно ме съмнява, но все пак трябва да попитам дали има нещо такова.
Да медицинският аборт съществува, но не знам узаконен ли е към днешна дата. тук има малко инфо за него: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=328225
вярно стара е темата, но все пак ако искаш я прегледай.
а тук е подробно описан: http://fema-bg.com/index.php?m=1002
Ако им кажа ще се наложи те да решават вместо мен. Аз сама съм си виновна и сама ще си понеса последствията. За майка ми аборта е убийство, което няма да стои и да ме гледа как правя. Но не виждам по- добър вариант в момента. Обмислях всичко и ми е много тежко, но аз съм толкова млада. Поне приятелят ми да беше по- голям, но той също е много далеч от човек готов за дете. Дори да го родя, какъв живот ще има то? Какво мога да направя за него? Не бих го оставила в дом, нито пък бих прехвърлила цялата тежест на майка ми, която ще настоява да си го отгледа като неейно ако аз не мога да се справя. Не знам какво ще правя. Толкова хора правят небезопасен секс постоянно. Защо се случи точно на мен ..![]()
Родителите могат да бъдат много крайни в изказванията си, но когато нещо опре до тяхното дете вече разсъждават по друг начин, тъй като мислят за доброто на детето им. И все пак ако толкова се притесняваш не можеш ли да споделиш с друг роднина или само с единия родител? Не се притеснявай не си първото момиче в такава ситуация, нито последното. Все пак имаш подкрепата на приятеля си. Сигурна съм, че всичко ще се нареди.
Напиши ми стойностите от кръвния тест, ако искаш и на лично.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Лабораторията дала ли е референтни стойности?
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Ако ти самата не желаеш да родиш, никой няма право да кара насила, дори и собствените ти родители ( стига да имаш навършени 18 години ). Впрочем имаш ли навършени 18? Казваш и че не желаеш това дете, и че искаш да абортираш.
Защо не ми отговори какви са реф. стойности в лабораторията, където е проведено това изследване?
Ох какви специалисти излязохте всички в тая тема. Как пък една от вас не си направи труд да прочете нещо за бременността. Ето ви няколко факта, върху които да поразсъждавате, че да видите колко елементарно ви тролят:
1. Той НЕ Е свършвал в нея. Освен ако Божият дух не е слязъл, няма как да е бременна.
2. Авторката твърди, че "цикълът ѝ е дошъл 4-5 дни след рисковия акт". Дайте с една проста математика да сметнем. Знаете ли кога е овулацията? Подсказка: около 14-тия ден на цикъла. Сметнахте ли го? Тя не е била в овулация, когато е правила "рисков полов акт без осеменяване".
3. Попрочетете и за цветната бременност. Кървенето е краткотрайно, слабо обилно и съвсем различно от обичайната менструация. Не е с ярък цвят и определено не пуска съсиреци.
Ъх...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
По принцип над 5 се приема за бременна стойност...твоето е 4.Може да имаш задържан фоликул
Много противоречия нещо. Дошло ти е нормално, не е свършвал в теб, а пък бременна?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."