- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тестове за бременност
Здравейте! Послушах съвета ви и си направих тест за бременност, но пак възникна проблем. Първо си купих Clear test за 2 лв. под формата на лентичка. Той показа втора, но много бледа черта. Исках да съм сигурна и след 48 часа реших да си направя нов. Купих си Sure Chek касетка и той показа отрицателен резултат. Нямаше и помен от втора черта. Лесно ще отида на гинеколог или да ми вземат кръв, за да разбера каква е ситуацията. Ясно е, че единия тест трябва да греши и ми е любопитно каква е причината, дали има и други такива случаи и кой от двата теста е по- надежден.
Тея clear test дори не съм ги чувала. Аз бих се доверила на Surecheck, ползвала съм ги, и винаги са показвали вярно!
При предържане, демек ,ако си го погледнала по-късно от указаното е възможно да ти направи такъв проблем.
Иди на гинеколог и направи още един тест на друга марка за всеки случай.
maDamn
И аз бих се доверила на Sure check.Пише,че е 99,9% достоверен.
С първа сутрешна урина ли прави всичките тестове? На кой ден след гафа/закъснението?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Купи си още един тест SureCheck, ако и той е отрицателен най-вероятно другия е бил грешен, може и да не си го направила както трябва.
Sure check са определено качествени и надеждни. Тия, първите, не съм ги чувала до сега, а предвид цената и качеството, което казваш, ми става ясно, че не е от добрите. Според мен щом Surecheck'a ти е показал отрицателен, няма защо да се притесняваш.
facedesk
Цената на единия е 2 лева, на другия от 3 до 4 лева.
Не играе голяма роля.
Стига да се направи като хората.
maDamn
Тестовете не съм ги правила сутрин, а на първия тест пишеше, че отчита резултат след 3 минути. Може наистина да съм го погледнала малко по- късно. Пуснах темата, защото гледах в други форуми и там имаше жени, които твърдяха, че shure chek не бил достатъчно чувствителен и показвал отрицателен резултат дори и 14 дни след акта при бременност. Благодаря ви !)
копнато от секция Въпроси и отговори http://www.surecheck.info/vaprosi.phpСъветваме тестът да се направи със Surecheck 14 дни след последния полов акт. Резултатът ще бъде с над 99% точност.
Кое му е нечувствителното?!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Една приятелка каза, че си е правила тест и втората чертичка е била мноооого, много бледа, също като при теб. След 1 ден си е направила пак и тестът бил положителен.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Според мен ,направи и кръвен тест.(той е най-сигурен)
Това е,ако много се притесняваш.Но шуарчек-а е добър,първият дори не съм го чувала.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Направих си пак теста и беше положителен. : ((
Последно редактирано от ekati : 08-25-2012 на 22:20
Ами полужителен е. Аз, когато забременях отидох до аптеката и попитах, ако е полужителен има ли шанс да лъже и тя ми каза няма, понеже резултатът се определя според нивата на хормоните. Ако хормонът на бременността е над 5 си бременна и това е. Нямакак да се е качил този хормон, ако не си бременна. Преди да минат поне 2 месеца на видеозон нищо няма да се види. Трябва нивата на хормона да са над 1000, за да се види. Единствено може да отидеш на кръвни иследвания. Май само 1 ще ти ги направят, но за да е сигурно на къде се развиват нещата след 48 часа може да те накарат да ги повториш. Струват към 20лв.
Упс...Ами мила,не знам какво да ти кажа.Май е добре да посетиш и един гинеколог,за да си абсолютно сигурна. А,оттам нататък не знам.Гледам,че не си малка на години,ама тия годинки май не са ти за деца още...Не знам,сега сигурно си в шок...А бащата къде е в цялата картинка?
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Звъниш първо на момчета,после на вашите и решавате какво ще се прави. Отиди на гинеколог за всеки случай,но щом два от тестовете са положителни...
Гинеколог - кръвен тест, за да си абсолютно сигурна и то възможно най-скоро! Малко кофти ще прозвучи за някои, но дано тестовете грешат...на 17 наистина ти е раничко за дете, но не подкрепям и абортите, макар че в дадения случай може би е по-удачно.![]()
В момента всички, които се доверяват повече на SureCheck, отколкото на друга марка сигурно се замислят...
На мен ми се е случвало същото с SureChek, много бледа втора черта след 5мин точно, след това направих втори, който беше отрицателен. Според мен не си бременна.
Упс, коментарът с положителния тест съм го пропуснала. За най-сигурно на гинеколог, защото доста странни ми се струват тези резултати.
Последно редактирано от Girlicious : 08-26-2012 на 20:23
Щом от тестовете няма еднаквост в резултата, кръвен тест при гинеколог е най-сигурното! Направи го час по скоро, колкото по рано се открие бременността, толкова по добре и в 2та случая. И ако ще правиш аборт, да се разминеш с медицински, и ако ще задържиш бебето да започнеш да пиеш навреме фолиева киселина и да спреш лошите си навици, като алкохол и цигари ( ако имаш такива ).