Взеха ми кръв и утре излизат резултатите. Не знам какво ще правя. Казах на приятеля ми, който ме уверяваше, че съм луда и че това не е възможно, а сега се е шашнал повече от мен. 4-5 дена след рисковия полов акт ми дойде. Добре, че преди няколко дена буквално заспах права и болките в гърдите не спират. Иначе можеше изобщо да не разбера нищо ... Мисля, че съсипах живота си. Та аз съм в едно от най-елитните училища и имам доббри отценки. Можеше да получа диплома и да уча в чужбина след това, дори знам език. Не се чувтвам готова нито да стана майка, нито да убия детето си. Приятелят ми и аз предпочитаме да го махна. Поне той казва, че каквото и да реша ще е до мен. За родителите си просто не знам какво да кажа. Баща ми ще си помисли, че съм от онези момичета, които с извинение се чукат наляво и надясно и правят бебета, които след това захвърлят по домовете. Той определено ще ме изгони от нас. Майка ми пък няма да ми позволи да махна детето. Няма да ме пусне да уча и да се развивам, а ще трябва да се посветя изцяло на него, за което пак казвам, че определено не съм готова.