Оххх,миличката.В такива ситуации просто не знам какво да кажа.Упреците са последното нещо,което бих отправила към теб,но съм сигурна,че от тези,които следят темата,все ще се намери някой,който да ти изнесе лекция.Отсега ти казвам-не го отразявай изобщо!!! А в твоя случай напълно те разбирам как се чувстваш и мога да се поставя на твое място.И двете решения не са лесни.Принципно не насърчавам аборта,ама в твоя случай мисля,че това само би провалило живота ти и развитието ти като цяло.Няма как да знам,но предполагам,че решението да убиеш детето си е може би най-трудното в живота на една жена.Но замисли се,че това е прекалено голяма отговорност за теб,и то отговорност,която пада не само върху вас двамата,а и върху родителите ви малко или много.За мен,за да гледаш дете,трябва да си готов психически,емоционално и финансово да му осигуриш всичко необходимо за един нормален живот.На този етап не мисля,че бихте могли да му го дадете.И колкото и грубо и жестоко да прозвучи,моят съвет е да го махнете.А искрено ти пожелавам да няма някакви трайни последици от това(чисто физиологични имам предвид).И другото,което искам да те предупредя е,че една такава постъпка ще бележи съзнанието и съвестта ти за цял живот.И е много възможно и да намразиш половинката си и подсъзнателно или дори съзнателно да започнеш да я обвиняваш за случилото се.С това не искам да те настройвам,че на 100% ще е така,но го имай предвид.И все пак,има много малка надежда да няма такъв проблем,но за момента я изключвам,защото не обичам да давам неоснователни надежди на хората.Надявам се заедно да направите най-правилния избор,който никак няма да е лесен за никого.И естествено,каквото и да решите,е редно да говорите с родителите си.Но имай предвид,че като научат,съм почти сигурна,че няма да искат да го виждат твоя приятел и ще ви принудят да се разделите,стига ти да не ги изпревариш с решението си... И все пак,мисля,че не е правилно да криеш такова нещо от тях.Колкото и да се ядосат,те са ти родители и те обичат и винаги ще искат и ще се стараят да направят най-доброто за теб.