.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Smile магически ролки за коса

здравейте искам да попитам някой от вас има ли тези ролки http://www.ozo.bg/offers/g_10807.jpg видях в ютуб как се слагат не е кой знае колко трудно,но въпроса ми е кой от вас има такива и от къде мога да си поръчам?Имало много хубав ефект.Благодаря предварително

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Хм...може би от същото място,от където ще можеш да си вземеш и нормални ролки. Не съм си купувала никога и не мога да ти кажа,но първосигнално ми идва на ум дрогерия ,където освен парфюми,шампоани и тн продават и разни неща за косата.

Ти от кой град си?

бургас...като гледах обяви в бг ги продават за по 20 лева а в еbay ги има за 2 паунда...може да ги поръчам от там в клипчетата в ютуб като гледах наистина стават прекрасни къдрици

Супер фен Аватара на lDoLLl
    Моите са от www.prodavalnik.com - има ги налични и пристигат за няколко дена, на английски са нащо от сорта на Magic Leverag(e), това може да ти помогне в търсенето.
    Един полезен съвет от личен опит - ако си с по-дълга коса (т.е. от раменете надолу), гледай да си взимаш само дълги ролки - има в комплекти по 15,20...просто с късите няма да се получи добър резултат на дълга коса, освен ако не си на етажи и не ги използваш само за късите пластове.
    Имам такива и съм много доволна, страшно си ги обичам, това са ми може би любимите ролки, най-добрите, които съм ползвала до сега, единствения им недостатък според мен е, че няма как да се спи с тях. ;(
    You got to work hard
    For your dreams to come true
    Got to keep the flame alive...

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ами пробвай,дано да се получи и да не те прецакат нещо.Никога не съм си купувала от интернет и съм малко скептична ,но дано си намериш по-скоро ,изглеждат интересно

lDoLLl може ли да те помоля да ми дадеш линк на ролките за дълга коса че да не се объркам нещо.Ще съм ти мноого благодарна! ))

Супер фен Аватара на lDoLLl
    Ето една примерна обява http://prodavalnik.com/magicheski-ro...-kosa-i7384869
    Моите си ги купих от друг продавач, ама са абсолютно същите, иначе като напишеш в търсачката ''магически ролки'' също излизат много обяви, има даже и по-евтини, ама ако си с дълга коса наистина не ти ги препоръчвам, ще се накъдри само по краищата с тях..
    You got to work hard
    For your dreams to come true
    Got to keep the flame alive...

писах ти на лично

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Все ми е било чудно как къдри косата с това чудо .. смис как става ;д

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Имам ги, ама са ужасни..поне при мен нищо не става и да не говорим какви нерви и скубане пада, докато ги слагам..

Страхотна тема ....благодаря ти че ме зариби ...поразрових се тук там и най - евтино е от ибей наистина http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=160864001341 реших да си взема тези те са и с безплатна доставка и ще излязат към 7 лв
    НЕ знам за теб има и в България имаше оферта в яко . бг към 8.99 , но с доставка 4,50 стават към 13 лв :Д затова аз ще си взема от ибей за теб не знам наистина много са яки

Аз си ги поръчах от тук -- http://www.nails.bg/?t=%D0%A0%D0%BE%...BE%D1%81%D0%B0 за 11,00 лева доставка 6,00 лева,но на следващия ден си бяха при мен.Барзо ми ги доставиха
    И аз съм от Бургас

Голям фен Аватара на Starless
    В моя град ги има в едно левче, което е много заредено, за 10 лв.

Повече от фен
    Оооо Валерия

Аз си ги купих вече от сайта продавалник даже днес трябва да ми пристигне втория комплект защото косата ми е дълга и си поръчах два . venzz може лу да те питам като си ги купуваш от ebay за колко времв идват нещата и то май наистина има безплатни доставки

Цитирай Първоначално написано от ItsMeBitchezz Виж мнението
    Аз си ги купих вече от сайта продавалник даже днес трябва да ми пристигне втория комплект защото косата ми е дълга и си поръчах два . venzz може лу да те питам като си ги купуваш от ebay за колко времв идват нещата и то май наистина има безплатни доставки
    идват по различно време до сега съм си купувала техники като смартфон, калъфка за смартфона , и нещо като sd usb
    и идват за около 10 , 20 дни , а по принцип срокът на доставката е един месец , но все пак си струва :Д , като се замислиш колко път изминава пратката си струва

ааааа и мен ме зарибихте!!! много сполучливо изглежда прическата...

Наистина ролките са прекрасни!!Най-добър ефект става като ги сложиш на мокра коса и я изчакаш после да изсъхне или я изсушиш

Banned Мега фен
    може ли снимка да пуснеш като се направиш

А за колко време ти ги донедоха ?

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Кое пък ги прави магически?

Ролки като ролки.

Имам един въпрос.Намерих едни такива ролки в ebay които са много евтини,но до сега не съм поръчвалала от там мож ели някой да ми разясни колко ще ми струва всичко(+ доставка) http://www.ebay.co.uk/itm/18PCS-Magi...rk%3D1%26#shId

Banned Мега фен
    ^ доставката май им е безплатна - не съм много сигурна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си