.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Пакости

Пакости

Да направим едно състезание, да видим кой е бил най- голям пакостник.
    Нека започна аз
    Когато бях на пет/ шест години докато се опитвах да оцеля едно дърво с прашка ударих една баба по главата
    хихи, главатаи даде откат.Скрих се зад една кола с надеждата да не разбере, че съм аз, но за жалост мъжът и ме намери и ми заби шамар зад вратът и ме предаде на нашите. Те ми теглиха един здрав бои, и аз на пук и се из*рах
    пред вратата .............следва продължение хихи

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    тук ши е интересно...
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Супер фен Аватара на kosder
    Като малък спамех в Кофата :/
    МОМЧЕ

Penguin power!!
    Империята се разраства-.-

Супер фен Аватара на DeviL_AsS
    да бе,вярвам ти

Супер фен Аватара на DennisCobain
    Мм.. Аз пък бях доста перверзно хлапе.. Направо ме е срам да пиша..

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Ми правила съм много неща, но от тях поне 2/3 няма как да ви ги кажа, лол.
    Иначе палили сме огън и за малко да запалим дрехите на тия от първия етаж
    Като се преместихме тук в къщата и се запознах с тия от долната улица. Един път с А. хвърляхме сплути джанки и сливи през прозореца в на една къщата. Кой знае къв компот е станало и като е влязла после в стаята...
    По едно време ходехме и слагахме дъвки по на хората ключалките. А една баба много я тероризирахме щото и тя нас. Целили сме с кал прозорците й, в терасата бяхме хвърляли кучешки акита и кво ли не още
    От моя двор сме целили зимата със снежни топки колите дето минават и един път щяхме да счупим предното стъкло на един и той излезе от колата и се беше много пренервил, ама не можеше по никакъв начин да ни направи каквото и да е.

И т.н.
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Като малка бих момчетата. :O

Като бяхме малки с братята ми метнахме боя за дрехи върху прането на една патка от съседния вход, понеже блока е като Г ии ние сме точно в ъгъла и терасите на съседния вход са на няколко метра от нашите... оная после искаше да и купуваме нови дрехи...
    В училище сме мазали бравите на вратите с майонеза и кетчуп от вътрешната страна иии като дойде даскалката да отключва... Но ние сме тарикати и го направихме на тази по френски, а никой от класа ни не учеше френски и нямахме контролно после...
    Също като бяхме малки имаше на село една каравана с цигани строяха нещо ии живяха в караваната... ние идиотчетата решихме да влезем вътре намерихме 1 стек с олио и поляхме всичко обилно с олио... също намерихме и един стек с цигари... това беше първия път когато запалих цигара... После следваше здрав бой от баба ни ии тя им даде чисти чаршафи, понеже на онези бяха целите попити с олио...
    Колко още простотии сме правили... няма да пиша, че ще трябва 2 дена да пиша романи...
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    5-6-7 клас.
    Масови мелета между Стояна и Талев. После се включиха веселите курви и Яворов и стана фул хаус.
    Помня на последния мач между училищата къв варгал стана.
    Едно 400 човека + на меле.
    Лапешка му история
    Целехме тая по математика със сливи.
    Бяхме подпалили 2 фургона
    На една автомивка до Талев някой редовно му взимаше препарата надвечер и пикаехме всички вътре и го оставяхме другата сутрин, ама след 2-3 пъти взе да проверява първо
    Няя се впускам в подробности - само ще кажа че навремето имахме група във вибокс с 60-70 клипа простотии от махалата :d

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Wax Виж мнението
    Целехме тая по математика със сливи.
    Бяхме подпалили 2 фургона
    На една автомивка до Талев някой редовно му взимаше препарата надвечер и пикаехме всички вътре и го оставяхме другата сутрин, ама след 2-3 пъти взе да проверява първо

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    и т'ва не е забавно.. ^
    като малка си спомням карахме едно момче да се изпикае върху вратата на един полицай
    направи го, де.. ама после не му беше смешно..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си