- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Опишете предишния на външен вид
Здрастии и
Такам,ясно и просто:
Описвате на външен вид предишния,стил на обличане,прическа,дали и колко носи грим,с една дума-как си го представяте![]()
да видим каква представа създаваме на другите за себе си![]()
Руса, стройна, зелено-синьоока. Спортен стил, без много грим. Не знам откъде ми хрумна.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Тази тема е по-скоро за Фън-а.
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Имаме една такава тема в Любов, не пречи и тук да си направим. Все пак не всеки от нас иска да кисне в онзи раздел /фън/.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Хитруша![]()
Сладка,напомня на мишле ,с хубави черни очи :3 за грим,не мога да преценя -.-
коса - дълга и тъмна :Д стил-елегантен и хубав
това беше за сиси :Д
Такам а за калпазанката - Представям си я с светла и чистичка кожа,нито слаба,нито дебела, дълга къдрава косаочи интелигентни, кафяви? :Д стил-елегантен,бонбонест :3
Последно редактирано от пAteNцЕ : 08-24-2012 на 09:18
Темата е свързана с козметика и подобнир аботи, какво пречи да си имаме тука...
С изразителни тъмни очи и боравеща с цветовете умело и същевременно премерено.
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
калпазанке,нещо познах ли? :Д
а за Дрийм ще кажа,че съм я виждала на снимки,но нищо - тъмна коса и очи,чар,висока и стройна, с елегантен стил :3
Окей))
Със светла кожа,слабичка , дълга светло кестенява коса, очи - кафяви, стил- спортно-елегантен.
само за очите не позна![]()
за катии
такам съдя по токчетата,че харесваш такива и често ходиш с тях :Д тен, дълги крака ? :Д коса-средна и тъмна,модерна прическа, елегантни дрешки в повечето случеи,грим,който подчертава тъмните очи,сочни устни :Д
Пате, позна кожа, фигура и стил![]()
Ами позна само за тена, но това е защото сега се върнах от мореАа и за косата, че е средно дълга.
Иначее , щом не си с кафяви очи .... зелени ?
Ъм, кестенява коса, тъмни очи, слабичка, чиста кожа, хубаво лице. Познах ли нещо ?![]()
Ау, един човек ме описа като висока и стройна ^
Хм не съм те виждала, представям си те по-скоро с по-светло кестенява коса, тъмни очи, слаба и висока
ами нисичка, с апетитно тяло, с тъмна кожа, добра по характер,... в лице- вижте снимката![]()
Звучи като някоя пищна мацка.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
без грим,средно дълга коса - не много тъмна,но не и руса,спортно-елегантен стил,меки черти на лицето
Не носи грим или не много често, спортен тип, рапърка... нещо такова ;д
3MSC
Тъмнокоса,с черни очи ,странен начин на обличане ,не носи грим или поне не често .
Тъмна дълга коса, с тъмни очи, слаба, стройна, със спортно-елегантен стил на обличане
По - малки очаквания , по - малко разочарования ! :]]
средно дълга коса кестенява с червени отенъци, спортно елегантен стил, нормален грим ;д
http://ask.fm/iwwkaa
дълга кестенява коса, странен стил на обличане, носи предимно черен грим ;д
3MSC
Висока, слаба, с тъмна среднодълга коса, спортен стил, грим - рядко..да речем.. ;д
Красива, със зелени очи, кафява и дълга къдрава коса! Висока и стройна!![]()