- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Опишете предишния на външен вид
Тъмна коса и тъмни,изразителни очи; средно дълга коса,леееко начупена;стил-елегантен
Чаровна и магнетична, висока и стройна,тъмна гъста коса и изразителни очи....стил-елегантен.Грим-малко.
руса коса, спортно елегантен стил, черна очна линия, не много висока, с зелени очи. ;д
http://ask.fm/iwwkaa
хмм кестенява, със тъмни очи, слаба и висока, красива, със спира очна линия :ДД
светло кестенява коса със няколко тона по-светли кичури, сиви големи и изразителни очи, не много висока и нормално слаба, без грим.. ;д
http://ask.fm/iwwkaa
миловидно излъчване,с детски черти,без грим,нормално висока,тъмни очи,малко по тъмен тен на кожата,средно дълга, права, кестенява коса,нито дебела нито слаба - нормално телосложение,изчистена кожа
кестенява коса, тъмни изразителни очи, средно висока, рядко носи грим
По - малки очаквания , по - малко разочарования ! :]]
средно висока със светла коса и светли очи,нормално телосложение,бяла кожа,плътни устни и дам ...
мм.. средно висока, с нормално телосложение, с дълга кестенява коса, светли очи... светъл тен. ии това е
Висока,с нормално телосложение.Много чаровна с малко грим.
Светла коса,тъмни очи,не много елегантен стил на обличане,но хубав... нормално телосложение - нито прекалено дебела,нито прекалено слаба...
Тъмна коса,права,зелени очи, нормално телосложение...абе честно казано не мога да си те представя![]()
висока, стройна, с кестенява коса, зелени очи, спортно-елегантен стил, с малко грим
По - малки очаквания , по - малко разочарования ! :]]
Кестенява коса, тъмни очи, висока, хубава фигура, с мъничко грим ^^
Кестенява, среднодълга коса.
Кафяви/зелени очи.
Нормален ръст.
Едва забележим, но добре направен грим.
Дълга,кестенява коса.
Зелени очи.
Висока и слаба.
За грим не знам. :д
MegiBoOm виждала съм те в темата със снимки, но нищо. Ти си с дълга тъмнокафява/черна коса, висока си и стройна, имаш трапчинка, много хубава усмивка и имаш нежни черти на лицето. Грим носиш, но само за подчертаване на предимствата.
Strawberry88 според мен ти си с дълга тъмна коса, висока, слаба и с кафеви очи. Не носиш грим често.
Последно редактирано от cvetityyy98 : 08-26-2012 на 12:52
Кафяви очи, тъмна...може би черна коса, кожа не много светла,но не и много тъмна,средна....Грим- червило/гланц,спирала,молив, ми средно . Стилна,може би кифленско. Слаба,между 165-170.
Кажи дали съм познала или поне,дали съм близо.![]()
Позна всичко освен кифленското обличанеи не съм слаба, а с нормално телосложение и съм 164, за другото си права.
Ти си със светла дълга коса, пъстри очи, висока, стройна, обличаш се стилно, не се гримираш много често. Близо ли съм?
Светла коса до раменете , пъстри очи, висока, стройна, обличаш се стилно, не се гримираш много често. Е познах ли?![]()
![]()
![]()
Висока, с зелени очи, права коса, много слаба, винаги носи грим, стил: елегантен
Нормално телосложение.Къдрева коса до раменете. Грим-рядко.
Среден ръст, нормално тегло, коса малко под раменете, чуплива. Грим често но малко.
kitty02 да освен зелените очи и грима![]()