- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Какво ви липсва в днешния ИТ свят?
Понеже съм се захванал с един проект, ми трябва малко информация от потребителска гледна точка. Ще ви задам няколко въпроса, ако имате време дайте по едно мнение, ще съм ви благодарен. Та, ето въпросите:
Какво ви липсва на смартфона, какво бихте искали да промените в него, да добавите нови приложения?
Какво ви липсва в социалните мрежи и какво бихте променили ако можехте?
Какво би подобрило ежедневието ви от ИТ гледна точка?
Така поне аз съм пускал 2 такива теми преди няколко години когато ходех по олимпиади така ,че не очаквай някой да ти даде много смислен отговор.
Какво да ми липсва? Когато аз бях тинейджър дори не можехме да мечтаем за електронните неща, които се ползват в момента.
За смартфона: Още по-бърз и евтин мобилен интернет. Повече изчислителна мощ и по-удобен дизайн за употреба на тежките приложения. А и щях да се кефя на холограми.
За социалните мрежи: Повече възможности за съвместна работа/занимания с познати онлайн през популярните социални мрежи.
Какво би подобрило ежедневието ми от ИТ гледна точка? По-евтини гейм енджини![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
^колко са му 1000$ за юнити![]()
Трябва ми нещо по-конкретно![]()
Опитваме се да крадем идеи и да ги реализираме!
Няма да стане така!
Don't hate the hacker,
hate the code!
Какво ви липсва на смартфона, какво бихте искали да промените в него, да добавите нови приложения?
По - евтин и бърз интернет
Българско меню
Холограма (е, не е задължителна)
Какво ви липсва в социалните мрежи и какво бихте променили ако можехте?
Не ми липсва нищо.
Какво бих променила?Ако можех, щях да махна педофилите ...
Какво би подобрило ежедневието ви от ИТ гледна точка?
По - евтини неща ... но и качествени