- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Много сконфузно и тъпо!
Не знам дали на някой се е случвало тва, но сега- значи в момента сме четвърти ден а морето- аз сестрами и приятеля и. Вечер спиме в една стая в хотела. Първата вечер всичко беше ок, втората също, но от третата до сега не ги издържам двамата!!! Второ- през деня така се даржат пред мене сякаш изобщо не съм там и изобщо не съм и брат на сестрами! Значи едно че сестрами първо почти ходи все без горнище на плажа (но тва ок не е чак толко), второ постояно ми се натискат и то пред мене и на мен ми става мн неудобно, разбирате ме нали?? Ето например- той е легнал на кърпата по гръб нали и тя му сяда отгоре така, и почва- или ще го маже с плажно масло, или почва да го гали и да го мачка и нещо да му се лигави, почват да се целуват да се прегръщат да си пускат езици и кво ли не. И постоянно някви такива простотии правят пред мен. Не знам как да им кажа понеже ме е супер срам но ми иде нещо да им направя дето да се усетят и да спрат- ето какво става още повече последните два дни- значи те си спят на тяхното легло аз на другото. И като си легнеме си говорим нещо каквото и да е, и тръгваме да заспиваме. Първо те кат ги гледам си спят напарво голи-сестрами уж по прашки той по боксерки, Второ- аз уж тръгвам да се унасям да спя, или дремвам съвсем малко, но те не заспиват, постояно шушукане цункане уж тихичко да не ги чуя но то се чува все пак. И като стане вече по-късно и си мислят че съм заспал вече ги чувам какво правят, че даже и ги виждам защото отвънка свети и вътре се вижда всичко, но се правя на заспал и по принцип се обръщам на другата страна. Значи оная вечер дето това го направиха за пръв път бяха по-тихи- изчакаха ме УЖ да заспа, и почнаха- целувки целувки, целувки, после тя се зави презглавата и му слезе надолу към оная работа аз тогава побеснях и се обърнах на другата страна да се прая на заспал уж. След тва почнаха да си правят секс вече, мисля че тя му беше отгоре тогава но бяха тихички уж, особено той е доста тих но тя като свършваше я чувах как пъшка! КАкто и да е, снощи пак ги чувах какво правят и на всичкото отгоре бяха доста по-шумни от оная веччер и на мен чашата ми преля! Отначалото се правеха че са тихи чак един на друг си викаха ПО_ТИХО, после се самозабравиха и ми идеше вече да стана, защото по едно време той като и беше отгоре и дори се чуваше леко пляскане, и уж се спираха на моменти, второ- тя си стенеше почти със глас тогава. И дори я чувах как му вика неща от сорта: чукай ме, не спирай, давай още още. WTF?!?!? Накрая тя като свършваше почна да стене на глас и го чувах много добре!!! На сутринта мисля че пак нещо правиха но много ми се спеше и не разбрах точно. Искам да им направя нещо че да се усетят и да спрат, и искам да е нещо супер гадно но без аз да участвам за да не знаят че аз съм и м го направил, или нещо от сорта. Просто не знам какво да е, но ме е срам да направя забележка, все пак сме на една възраст не съм по голям че да им секарам и още повече че ми е сестра и на такива теми не сме говорили. Още 4 дни не знам как ще търпя ако си продължават в същия дух!
Директно им казваш да престанат,няма смисъл от намеци.Не знам на тях самите как не им е неудобно да се праскат пред тебСледващия път ще знаеш да си в отделна стая..
![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Това му се казва студентска тройка. Като си приел да ходиш на море с влюбена двойка ще търпиш![]()
tl; dr...![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Като си приел да ходиш със сестра си и приятеля й на море, ще си траеш, това е положението.
Няма какво толкова да направиш по въпроса след като те е срам ,но хубаво е че още не ти е почнал да ти става от т'ва :P
Само аз ли се надървих от историята ?
А иначе и аз съм изпадал в такива ситуации, когато съм бил на море с някоя двойка, врътвам се на другия край и ми е през оня работа.... и аз съм го правил в стая, в която има други хора. Кофтито, е че ти е сестра ама кво да се праи, връкташ се на другия край и се правиш на умрял
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
А темата е фейкАко е истина, то каня всички софиянци с мен на плаж, защото морето е стигнало до София.
Последно редактирано от dimitar_ak : 08-24-2012 на 10:27
довечера,а ко пак правят така, като станете сутринта им кажи "бе, снощи цяла вечер не съм спал от (измисли нещо - глава, корем.. ;д)" и гледай реакции
то тва е някво детинско, ама за майтапа що да не
едит: и аз мисля, че темата е фейк.. ;д
http://ask.fm/iwwkaa
Редактирах си мнението. Може да видиш защо е фейк![]()
не знам защо викате че проблема ми е фейк и че ви е смешно? Аз не съм го написал за да разсмивам тук, ок? Тва е супер глупаво като се напише накъв проблем тук дето е различен от "бремена ли съм" или "малък ли мми е" и да се сметне за фейк, ем тогава ще задавам само такива тъпи въпроси за да не мислите че е фейк и за да не ви е смешно.
е кка да им направя забележка като хем аз ще се почуствам толкова неудобно хем те, и хем знам до края как ще се гледаме и ще ни е срам един от друг и едва ли даже ще си говориме заради няква тъпа случка. Искам някакси да направя нещо странично дето да се усетят сами но ако прекалено ми кипне.. просто няма да питам и не гаратнирам какво ще направя.
Е хубаво аз не съм казал да не правят секс или нещо такова знам как стоят нещата че като са на море заедно ще го правят, ок, но поне когато ме няма нали? Взехме си една стая защото ако бяхме взели две трябваше да стоим два пъти по-малко там, все пак нямаме хиляда лева в нас. А ако го кажа това- че ме е боляло корема и че не съм спал то ще излезе много ясно че съм ги чул по тая логика и пак ще испаднем в някаква гадна ситуация и тримата, и е пак същото все едно да им кажа: видях ви снощи (или чух ви) какво правите. Сега си мисля че по добре да си запушвам ушите още 4 дни но да не се получава сконфузна ситуация между нас.
Ако темата не е фейк(в което много се съмнявам, но все пак...) или им казваш директно, че ги чуваш, или отиваш и си купуваш тапи за уши и маска за очи![]()