- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Много сконфузно и тъпо!
^ оффф защо ме дразниш нарочно ли? Еми курва е щом не и дреме за тия неща! Изобщо не сам извратеняк или такива простотии, тролове и кво ли не още се чудите да измислите, просто си стоите вкъщи пред компютъра и изобщо не знаете кво преживявам през ноща и как се чуствам и колко ми е неудобно даже и прес деня тука! Сигурно съм спал 3 часа тая нощ не повече, ама на кой му дреме нали?! Но си права че един разговор няма да е по сконфузен от тва да ги слушам вече, защото одеве говорих с нея докато той ходи за ядене. Начи викам и така (направо и казах хич не ми пука добре че още бях нервен)- ако знаех че ще ви слушам през ноща кво правите с владо изобщо нямаше да дойда с вас!!!!! И тя няква се едно нищо не е станало и ми вика- е голяма работа кво толко сме направили ти пък да не си малък че да не разбираш. Представяте ли си кооооооолко е глупава?!!? И аз и викам- точно че не съм малак и разбирам какво правите и е супер тъпо да се права на заспал и че не ви чувам! И тя ми вика- аз не съм знаела че си се събуждал, малко съм се разгонила иначе ме познаваш че не бих го направила. И тръгна да ми се обяснява някви такива че не го правела нарочно и да не и се сърдя и да не и се ядосвам, че много държала на мен и че ме обичала и разни такива неща дето ме изнервиха още повече!!! И 100 пъти ми каза да не и се сърдя и накрая ме попита ще и се сърдя ли и аз и отговорих НЕ. Но и казах че ме дразни да ги гледам как постояно се натискат и целуват на плажа и където и да е, казах и че ме дразни тва че постояно е пред него и пред мене по цици на плажа, казах и че супер много ми е паднала в очите и че започвам да я мразя. И тя пак почна да ми се обяснява да не и се сърдя, не го правела нарочно, нищо лошо не ми била направила, много държала на мен и разни такива, искала да си прекараме и тримата хубаво тия дни без разправии, да се разбираме и разни такива, но за тия неща дето и говоря аз не казва нищо!!!! Нито нещо обещава!!!! И не можахме да си довършиме разговора защото владо си дойде и ние спряхме. Сега ми се държи супер мазно, и с това много ме дразни, гушка ми се и няква такава, и съм сигурен че го прави за да не говоря пак на тая тема с нея. Ще видя ако останем пак насаме с нея ще я питам ще прави или не нощно време лудницата пак.
Най-добре ходи спи на плажа!
Dont FEED the TROLL !!!!![]()
Ееееее,не разсмя ме от сърце човек![]()
![]()
Какво искаш да ти обещае-че като е дошла на море няма да прави секс ли?Сладур...Като си приел да ходите заедно на море,ще търпиш.Логично е,че няма само да се гледат с гаджето и,а като тримата сте нонстоп заедно,нямат особено много време за уединение...И ако толкова ви е финансов проблема,да бяхте избрали 2 стаи на квартира вместо в хотел и щеше да ви излезе що-годе същите пари и щеше да има мир,спокойствие и кеф за всички
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Брато,ти хем се правиш на дълбоко заспал,хем се чудиш що го правят пред тебкажи им го бе,то ти си ебати извратения,4 дена ги слушаш как правят секс и сестра ти наричаш извратена............като не ти харесва им кажи,дочувам неща,моля ви ала бала.Ама то пак ти си си виновен,не те знам какво си очаквал като си тръгнал с влюбена двойка на почивка...няма значение защо сте в една стая,трябвало е да откажеш,не си малък за да не се сетиш че тези неща ще се случват.....
>>DjBelev<<
Авторът явно се смята за най-невинният и най-онеправданият на този свят и иска всички да предугаждат мислите и състоянията му и да се държат към него подобаващо![]()
А като гледам часа и съдейки по отсъствието му,мога да заключа,че пак се прави на заспал и за пореден път подслушва креватните изпълнения на сестра си![]()
![]()
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!