.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 60

Hybrid View

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Ако темата не е фейк(в което много се съмнявам, но все пак...) или им казваш директно, че ги чуваш, или отиваш и си купуваш тапи за уши и маска за очи

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Ако темата не е фейк(в което много се съмнявам, но все пак...) или им казваш директно, че ги чуваш, или отиваш и си купуваш тапи за уши и маска за очи

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Няма смисъл да правиш игрички и намеци.

Казваш им това, което каза и на нас. Няма от какво да се срамуваш, а те трябва повече да се съобразяват, щом са с още един в стаята. Все пак е , не знам, като че ли не могат повече време да издържат заедно или да си намерят друго място.

Изкарваш си го и почваш да лъскаш. И кат почнат те гледат им викаш - аааа, няма само си правите яко я...

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Цитирай Първоначално написано от underground33 Виж мнението
    Изкарваш си го и почваш да лъскаш. И кат почнат те гледат им викаш - аааа, няма само си правите яко я...
    и аз тва му викам

Повече от фен Аватара на Div4uk
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    еми ще изчакам и тази вечер и зависи какво правят ще реша. Но и на двамата заедно не мога да им кажа, по-добре мисля да подходя само към един от тях но не знам към кой е по-удобно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си