- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Много сконфузно и тъпо!
Няма смисъл да правиш игрички и намеци.
Казваш им това, което каза и на нас. Няма от какво да се срамуваш, а те трябва повече да се съобразяват, щом са с още един в стаята. Все пак е , не знам, като че ли не могат повече време да издържат заедно или да си намерят друго място.
Абе нема ко да се срамуваш.Те трябва да се срамуват.Ще прави секс пред брат си ц-ц-ц ако е вярно това ц-ц-ц накъде отива този свят?
Редакция:по-точно не света ами населението на Земята,защото света не е Земята както някои хора си мислят.![]()
Да го правели, когато го нямало. А тебе кога те няма бе, смотаняк такъв? Вместо да забършеш някоя рускиня, полякиня, ти все се мотаеш около тях и висиш в стаята. Като нямаш пари за самостоятелна стая - не ходиш. Ще каже човек, че си от Левуново и си нямаш и на идея какво правят влюбените двойки на море. Надали бих тръгнала да се шибам, когато и брат ми е в стаята, ама така като гледам хората нямат друг избор. На плажа им светиш, в квартирата им светиш, огряваш всичко около тях. взЕми се включи накрая, тъкмо да се хвалиш, че си правил тройка.
И да, историята е фейк, щото аз не знам един нормален мъж, който да не побеснява при мисълта, че някакъв цървул чука сестра му, камо ли на съседното легло и ще си трае тихо и кротко, правейки се на заспал.
А те хората що не си земат друга стая,нали и те нямат пари.Ти мислиш ли въобще като пишеш.И като знаеш че е фейк що го написа тва
Ами то вярно че единственото им място е стаята но все пак така е че трябва да се съобразяват щом са с още един в стаята. И то не е само през нощта, не ми е само затова ами и за това което правят и прес деня- казах че постояно се натискат пред мене и аз се получава понякога все едно съм си сам и вися като някъв тапак при тях просто.
Виж какво- щяхме да вземем друга стая но така го решихме и тримата зза да стоим повече време защото са ни толкова парите сега разбра ли??? Плюс това това не го реших само аз ами и те ок? Те също решиха да отидеме и тримата на море, ако имаха нещо против щяха да ми кажат плюс това аз не съм се натискал да ходя с тях, просто заедно го решихме! И кво им светя?? Като съм отишъл какво да правя да се крия постояно от тях ли?? Все пак тримата сме отишли и не съм сам! И щом за теб е фейк мейк историята няма да тръгна да те убеждавам, виждам че няма какво да ме посъветваш.
то и на мен ми се ебе супер много особено като гледам постояно полу голи мацки около мене навсякъде, да не казвам че и оная ми работа се дърви даже, но мислиш ли че толкова лесно става?! КАкво да и кажа на някоя- ела да се ебем и тя ще дое така ли?? Аз не знам защо ми ги говориш тези глупости... Ако бях момиче отдавна да съм се наебал но при момчетата не става толко лесно.
Напторив,все някой ще се навие.Еби здраво,нема да се плашиш.Тогава нема да те притесняват стенанията на сестра ти.
Абе момчето е на 15(поне така пише в профила му) рускиня или полякиня едва ли може да "забие", ама някоя българка може да си намери.
И к'во викаш, верно ли си нон стоп със сестра си и гаджето й?! Остави ги сами да се насладят и те по-пълноценно на почивката си... Ако се отделиш от тях за час-два няма да сгрешиш!
той се отделя ама те все правят секс аз така разбрах,да правиш секс е голямо почивка нема що![]()
^И ти имаш право, ама вероятно и тях не ги устройва да са постоянно тихи и да не се развихрят в леглото.Да ги остави да се "оправят" като хората, а не да са все "недооправени"и може да се кротнат малко после
бе остави ги хората да си се съвкупляват на спокойствие... като си с тях, се съобразяваш с тях, двама на един![]()
![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Според мен трябваше да ти е пределно ясно всичкото тва, щом отиваш с тях на море...
nigga stole my bike
Изкарваш си го и почваш да лъскаш. И кат почнат те гледат им викаш - аааа, няма само си правите яко я...
Сигурно си е тегаво, ама какво мога да кажа аз като се сетя какви неща съм правил докато има хора в стаята или пък в същото легло хахахах
Кажи им, че ше се прибереш кам 2 и до тогава да са се напраскали хубаво и да лягат.. Или пък си доведи някоя в стаята и ги заглушете![]()
значи оная вечер мислех че са се усетили и са спрели вече защото нищо не правиха. Спаха голи пак де но нищо не съм чул да правят а аз леко спа и обикновено и най леките шумове ме сабуждат. Та бях се оспокоил тогава. Обаче!!!!!!!! Снощи не можах да издаржа защото те прекалиха и то мноооооого! Значи като си легнахме всико ОК, обаче заспяхме нали, и поне 2-3 часа след като заспахме почнах да ги чувам- начи сестрами хванала му бии чикии и то се чува някво от чаршафа, и аз от тва се сабудих че шумоли, а и се вижда какво прави под чаршафа. Аз мислех викам си: само тва ще му направи сигурно и ще спрат, даже се надявах да е така. Той нищо не праеше даже не помрадваше, и сестрами сиг се издразни че нищо не праи и няква му шепне- са ще спиш ли ебаси. ?!?!? И нещо почнаха мн тихичко да си говорат но разбрах че той не ще а тя го кара. Защото той вика нещо от сорта: тъпо е, чуваме се, брат ти ала бала, а тя вика: спокойно той спи, тва не ти пречи да ме чукаш тихичко и някви такива!!!Праосто нямам думи! И той нищо не и каза млъкна си някав и тя се смъкна пак надоло под чаршафа почна да му праи свирки няква. Преставяте ли си ква курва имам за сестра за трети пат да прави ТАКИВА неща пред мене, дори и да спа или да сам буден, просто нямам думи и да се и толкова спокойна?!!?!? И хубаво уж бяха мн тихи прес тва време, както и да е, после като спря тя той пък отгоре и застана и се почнаха, и то се чува мърдането им че са завити с чаршафа, шумоли такова, второ и по леглото се чува какво правят като се мърдат. И тя я чувам как все му вика: айде де, давай. След малко пак: айде де давай. Оффф ся като се сещам пак ми завират лайната! Демек тя иска по-бързо ли де да знам а той не ще че ще дигне шум, значи тя е виновната. После даже се обарнаха тя му застана отгоре той отдоло и тогава вече стана доста по-шумно защото тя почти не пазеше никва тишина! И тя кат почна по едно време някво бързо такова, нали се сещате какво се чуваше??? И чак почна да пъшка такава, се едно е сигурна че аз спя ама толко далбоко че се едно съм умрял. И тя не знам кво и стана много се вазбуди олигофренката май и по едно време ама изооообщо не и дремеше че уж спя и че уж сам там, то и кревата зе да си скърца, тя зе чак да се тръшка уж лекичко отгоре му, но то се чува удрянето дори и тихо. И нали уж се завиваха постояно с чаршафа, по едно време сестра ми спря да го дърпа да се завиват и той и се свлече до кръста а на нея ама хич не и дреееееме, нито на него, изобщо дали си представят че примерно ако спя и ако се сабуда кво ще вида аз?!?! И като стана тва се обърнах на другата страна хич не и дремеше дали ще разберат че сам буден или не, тя уж спря за савсем малко и го дръпна нагоре да се завие пак, и веднага пак почна, не може да издаржи ли не знам?!? и тва не знам но сигурно поне 20 мин както тя скърца така отгоре му, то е близко до акъла че дори и да спя ще се сабуда нали?? И накрая си свърши няква, пъшка си, даже и леко на глас такава, просто се едно.. не знам! И той май не свърши защото тя го пита даже, и той и каза че не е, и тя му каза: в устата ми можеш ли? WTF?!?!!? И не знам кво направиха че бях на другата страна но нещо се разшумолиха той сигурно и е застанал някакси и се е изпразнил в устата, че се чуваха и чекиите дет му биеше прес тва време, абе всичко си чувах само дето не исках и да го виждам. Сутринта се сабудих гледам ги някви почти отвити, задника и някав отвънка, той я прегарнал, кат някви парцали тъпи. После ще говора насериозно с нея защото виждам че тя го кара. Само ще измисла какво точно да кажа, само ще гледам да не се изнерва много защото ще я ударя и то много силно.
Чакаш ги да почнат, правиш се че си се събудил, правиш се на изумен и гледаш реакциите им. Това ще е брутално и ще разказваш после!!!!!!!!