значи оная вечер мислех че са се усетили и са спрели вече защото нищо не правиха. Спаха голи пак де но нищо не съм чул да правят а аз леко спа и обикновено и най леките шумове ме сабуждат. Та бях се оспокоил тогава. Обаче!!!!!!!! Снощи не можах да издаржа защото те прекалиха и то мноооооого! Значи като си легнахме всико ОК, обаче заспяхме нали, и поне 2-3 часа след като заспахме почнах да ги чувам- начи сестрами хванала му бии чикии и то се чува някво от чаршафа, и аз от тва се сабудих че шумоли, а и се вижда какво прави под чаршафа. Аз мислех викам си: само тва ще му направи сигурно и ще спрат, даже се надявах да е така. Той нищо не праеше даже не помрадваше, и сестрами сиг се издразни че нищо не праи и няква му шепне- са ще спиш ли ебаси. ?!?!? И нещо почнаха мн тихичко да си говорат но разбрах че той не ще а тя го кара. Защото той вика нещо от сорта: тъпо е, чуваме се, брат ти ала бала, а тя вика: спокойно той спи, тва не ти пречи да ме чукаш тихичко и някви такива!!!Праосто нямам думи! И той нищо не и каза млъкна си някав и тя се смъкна пак надоло под чаршафа почна да му праи свирки няква. Преставяте ли си ква курва имам за сестра за трети пат да прави ТАКИВА неща пред мене, дори и да спа или да сам буден, просто нямам думи и да се и толкова спокойна?!!?!? И хубаво уж бяха мн тихи прес тва време, както и да е, после като спря тя той пък отгоре и застана и се почнаха, и то се чува мърдането им че са завити с чаршафа, шумоли такова, второ и по леглото се чува какво правят като се мърдат. И тя я чувам как все му вика: айде де, давай. След малко пак: айде де давай. Оффф ся като се сещам пак ми завират лайната! Демек тя иска по-бързо ли де да знам а той не ще че ще дигне шум, значи тя е виновната. После даже се обарнаха тя му застана отгоре той отдоло и тогава вече стана доста по-шумно защото тя почти не пазеше никва тишина! И тя кат почна по едно време някво бързо такова, нали се сещате какво се чуваше??? И чак почна да пъшка такава, се едно е сигурна че аз спя ама толко далбоко че се едно съм умрял. И тя не знам кво и стана много се вазбуди олигофренката май и по едно време ама изооообщо не и дремеше че уж спя и че уж сам там, то и кревата зе да си скърца, тя зе чак да се тръшка уж лекичко отгоре му, но то се чува удрянето дори и тихо. И нали уж се завиваха постояно с чаршафа, по едно време сестра ми спря да го дърпа да се завиват и той и се свлече до кръста а на нея ама хич не и дреееееме, нито на него, изобщо дали си представят че примерно ако спя и ако се сабуда кво ще вида аз?!?! И като стана тва се обърнах на другата страна хич не и дремеше дали ще разберат че сам буден или не, тя уж спря за савсем малко и го дръпна нагоре да се завие пак, и веднага пак почна, не може да издаржи ли не знам?!? и тва не знам но сигурно поне 20 мин както тя скърца така отгоре му, то е близко до акъла че дори и да спя ще се сабуда нали?? И накрая си свърши няква, пъшка си, даже и леко на глас такава, просто се едно.. не знам! И той май не свърши защото тя го пита даже, и той и каза че не е, и тя му каза: в устата ми можеш ли? WTF?!?!!? И не знам кво направиха че бях на другата страна но нещо се разшумолиха той сигурно и е застанал някакси и се е изпразнил в устата, че се чуваха и чекиите дет му биеше прес тва време, абе всичко си чувах само дето не исках и да го виждам. Сутринта се сабудих гледам ги някви почти отвити, задника и някав отвънка, той я прегарнал, кат някви парцали тъпи. После ще говора насериозно с нея защото виждам че тя го кара. Само ще измисла какво точно да кажа, само ще гледам да не се изнерва много защото ще я ударя и то много силно.