.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 60 от общо 60
    Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от Div4uk Виж мнението
    Преставяте ли си ква курва имам за сестра...
    Ти пък си много извратен да ги слушаш и гледаш, че и да описваш с подробности! Ако наистина ти пречеха щеше да намериш начин да им го кажеш. Не мисля, че един разговор от типа "Абе нощем ви чувам..." би бил по-сконфузен от това да ги чуваш и виждаш! Извратеняк си ти или пък тролче, дано е наистина второто.

Супер фен Аватара на nymphadora
    Вие сте едно изкуфяло семейство.

Повече от фен Аватара на Div4uk
    ^ оффф защо ме дразниш нарочно ли? Еми курва е щом не и дреме за тия неща! Изобщо не сам извратеняк или такива простотии, тролове и кво ли не още се чудите да измислите, просто си стоите вкъщи пред компютъра и изобщо не знаете кво преживявам през ноща и как се чуствам и колко ми е неудобно даже и прес деня тука! Сигурно съм спал 3 часа тая нощ не повече, ама на кой му дреме нали?! Но си права че един разговор няма да е по сконфузен от тва да ги слушам вече, защото одеве говорих с нея докато той ходи за ядене. Начи викам и така (направо и казах хич не ми пука добре че още бях нервен)- ако знаех че ще ви слушам през ноща кво правите с владо изобщо нямаше да дойда с вас!!!!! И тя няква се едно нищо не е станало и ми вика- е голяма работа кво толко сме направили ти пък да не си малък че да не разбираш. Представяте ли си кооооооолко е глупава?!!? И аз и викам- точно че не съм малак и разбирам какво правите и е супер тъпо да се права на заспал и че не ви чувам! И тя ми вика- аз не съм знаела че си се събуждал, малко съм се разгонила иначе ме познаваш че не бих го направила. И тръгна да ми се обяснява някви такива че не го правела нарочно и да не и се сърдя и да не и се ядосвам, че много държала на мен и че ме обичала и разни такива неща дето ме изнервиха още повече!!! И 100 пъти ми каза да не и се сърдя и накрая ме попита ще и се сърдя ли и аз и отговорих НЕ. Но и казах че ме дразни да ги гледам как постояно се натискат и целуват на плажа и където и да е, казах и че ме дразни тва че постояно е пред него и пред мене по цици на плажа, казах и че супер много ми е паднала в очите и че започвам да я мразя. И тя пак почна да ми се обяснява да не и се сърдя, не го правела нарочно, нищо лошо не ми била направила, много държала на мен и разни такива, искала да си прекараме и тримата хубаво тия дни без разправии, да се разбираме и разни такива, но за тия неща дето и говоря аз не казва нищо!!!! Нито нещо обещава!!!! И не можахме да си довършиме разговора защото владо си дойде и ние спряхме. Сега ми се държи супер мазно, и с това много ме дразни, гушка ми се и няква такава, и съм сигурен че го прави за да не говоря пак на тая тема с нея. Ще видя ако останем пак насаме с нея ще я питам ще прави или не нощно време лудницата пак.

Град
    Infront !
    Най-добре ходи спи на плажа !
    Dont FEED the TROLL !!!!

Сестра ти на колко е години?

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Ееееее,не разсмя ме от сърце човек Какво искаш да ти обещае-че като е дошла на море няма да прави секс ли?Сладур...Като си приел да ходите заедно на море,ще търпиш.Логично е,че няма само да се гледат с гаджето и,а като тримата сте нонстоп заедно,нямат особено много време за уединение...И ако толкова ви е финансов проблема,да бяхте избрали 2 стаи на квартира вместо в хотел и щеше да ви излезе що-годе същите пари и щеше да има мир,спокойствие и кеф за всички
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Супер фен Аватара на Incadeptus
    присъедини се

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    присъедини се

Брато,ти хем се правиш на дълбоко заспал,хем се чудиш що го правят пред теб кажи им го бе,то ти си ебати извратения,4 дена ги слушаш как правят секс и сестра ти наричаш извратена............като не ти харесва им кажи,дочувам неща,моля ви ала бала.Ама то пак ти си си виновен,не те знам какво си очаквал като си тръгнал с влюбена двойка на почивка...няма значение защо сте в една стая,трябвало е да откажеш,не си малък за да не се сетиш че тези неща ще се случват.....
    >>DjBelev<<

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe Виж мнението

Брато,ти хем се правиш на дълбоко заспал,хем се чудиш що го правят пред теб кажи им го бе,то ти си ебати извратения,4 дена ги слушаш как правят секс и сестра ти наричаш извратена............като не ти харесва им кажи,дочувам неща,моля ви ала бала.Ама то пак ти си си виновен,не те знам какво си очаквал като си тръгнал с влюбена двойка на почивка...няма значение защо сте в една стая,трябвало е да откажеш,не си малък за да не се сетиш че тези неща ще се случват.....
    Авторът явно се смята за най-невинният и най-онеправданият на този свят и иска всички да предугаждат мислите и състоянията му и да се държат към него подобаващо

А като гледам часа и съдейки по отсъствието му,мога да заключа,че пак се прави на заспал и за пореден път подслушва креватните изпълнения на сестра си
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Добре де на колко си години,че ти е толкова неприятно и не можеш да ги разбереш? ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си