.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Повече от фен Аватара на akibaki

Изправяне на само един зъб

Имам един зъб,който единствен е вдлъбнат навътре,всички останали са прави,а той е навътре,искам да попитам някой знае ли дали има метод,който да може да изправи само 1 зъб?

По-добре отиди на зъболекар той/тя със сигурност ще може да ти помогне

Супер фен Аватара на paradosou
    Възможно е точно тоя зъб да си е нормален, пък останалите да са леко навън. Сериозно, знам такива случаи. И не ти трябва зъболекар, а ортодонт.
    Последно редактирано от paradosou : 08-26-2012 на 17:54

Супер фен Аватара на Cloud9
    Отиди на зъболекар.Аз имах подобен проблем и се наложи да използвам шини само за този зъб докато спя.

Супер фен Аватара на weheartiit
    При мен беше така,само дето един зъб ми беше по напред от другите и нямаше място къде да израсте по-назад.Отиди на зъболекар,той ще те упъти най-добре.На мен ми сложиха скоби и все още ги нося ,но само вечер.

Повече от фен Аватара на akibaki
    И изправи ли се? Ще отида,но се интересувам и от други мнения. Колко струва г/д за един зъб?

Супер фен Аватара на weheartiit
    Ами ,мисля че да ,вече е почти наравно с другите,но аз имам още един проблем затова продължавам да ги нося.Е,то няма как да ти сложат апаратче (независимо дали шини/скоби или брекети ) само на един зъб ами се слага на съответната челюст на която се намира.Отиди на място и питай за цените защото навсякъде е различно.
    На мен за първите ми скоби само на горната челюст ми взеха около 200 лв. ,но аз смених доста.

Само 1 зъб ?! Много интересно ! Досега не съм чувала за това , наистина : )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си