- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Розова коса
Здравейте ^^ Другата седмица има фестивал на японската култура, аниметата, мангата и така нататък...искам да си боядисам косата в розово... трябва ли да се изсветлява преди това? Косата ми е кестенява и се чудя дали боята ще хване без да съм я изсветлявала предварително
Няма да те хване. Купи си обезцветител. Трябва да станеш доста светло, светло руса за да стане готино розово. ^.^
благодаря ^^ една приятелка предложи да ме изруси, но много се притесних...затова се чудех дали може да стане без изсветляване, но явно ще се наложи...^^
защо просто не си купиш някоя готина перука? ;д аз не бих имала смелостта да ходя като пинко розовата пантера по цял ден плюс че майка ми ще измете пода с розовата ми косица :Д
И защо ще рискуваш тая твоята приятелка да те окепази само за ЕДИН ден, перука и тва е-не вярвам да се справи с изрусяването, най-малкото както ти е тъмна косата една приятелка на етапи ходеше докато стане руса, а с блондор ще стане жълто, абеее сложно е , по-хубаво перука
попринцип искам да съм с розова коса...![]()
...друга приятелка си беше купила обезцветител на Л'ореал и я изсветли с 2-3 тона...но не съм сигурна как ще стане ако го направя в домашни условия
може да си купиш шампоан оцветител , който не е за постоянно и след 4,5 измивания си връщаш естествения цвят
По-добре отиди на фризьор! Както казаха по-нагоре - недей рискува с приятелка, фризьорката ще се справи най-добре![]()
"Cuando amor no es locura, no es amor." - "Когато любовта не е лудост, не е любов."
Aз ходих оня ден и стоях 2 часа да чакам да ме изсветли напълно. Ама, ако излезеш на слънце става по-бързо. Иначе и аз имам мерак да я правя розова, ако не ме карат да се подстригвам от даскалото.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Защо просто не си я направиш със спрей, въпреки че са малко скапани, но поне ще е временно.
Иначе си я изсветляваш мноооого светло русо и после клепаш боята. Да знаеш обаче, че ще си съсипеш косата.![]()
Недей се боядисва само заради един ден в розово. И напразно да си изтощиш косата с всичките нужни процедури, за да се получи всичко, както трябва. Купи си един розов спрей и това е.
Не си пре*бавай косата.
По-добре си вземи перука.
относно идеята за спрея - и тогава косата трябва да е доста светла, за да може малко от малко този спрей да си личи(:
http://ask.fm/iwwkaa