.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

'Трайни' къдрици :)

Правя си масури с маша и стоят половин час НАЙ-МНОГО един час ;хх Слагам лак за коса и какво ли не, ама косата ми е мекичка и не се задържа нищо. Съвет?

Banned Мега фен
    стилизант и преди машата ? машата хубава ли ти е ? достатъчно дълго ли задържаш ?

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    стилизант и преди машата ? машата хубава ли ти е ? достатъчно дълго ли задържаш ?
    ппц не знам колко точно да задържам, защото много ме е страх да не я изгоря ;д машата ми не е proffesional. ;д а стилизант преди машата (не се бях замисляла де) лак или какво?

Banned Мега фен
    лак/пяна.. щом те е страх си купи термозащитен продукт - той предпазва от топлинна обработка ... и така какъв е смисъла ? дали ще задържиш повече и ще стои повече или ще държиш по-малко и ще трябва да я правиш 100 пъти е едно и също .. като не искаш да я гориш се къдри с ролки/плитки/кокчета/фуркети/дифузер и т.н.

и btw. на същата или на 2ра страница има голяма тема за прическите.. там можеше да попиташ.. не е нужно за всяко нещо да се прави нова тема

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    е как ще не е нужно, нали трябва да направят 1 милион нови теми, щото били нови във форума да не говорим, че темите са предимно свързани с коса

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Бооже, какъв ви е проблема с новите теми. Не мога да разбера защо всички злобеят. Разбирам да има 2 напълно еднакви на една страница, но вие вече прекалявате. Като иска момичето, да си направи тема, не е задължено да ви спазва капризите. То вече и аз търся по търсачките и избягвам да правя нови теми, не за друго, ами защото не ми се занимава с хора, чиято цел явно е да се заяждат за глупости.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Мега фен Аватара на strawberry88
    След машата веднага си напръскай косата с лак (препоръчвам Тафт <3 ) !

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DesireToFire Виж мнението
    Бооже, какъв ви е проблема с новите теми. Не мога да разбера защо всички злобеят. Разбирам да има 2 напълно еднакви на една страница, но вие вече прекалявате. Като иска момичето, да си направи тема, не е задължено да ви спазва капризите. То вече и аз търся по търсачките и избягвам да правя нови теми, не за друго, ами защото не ми се занимава с хора, чиято цел явно е да се заяждат за глупости.
    защото няма никакъв смисъл при положение че в другите теми има достатъчно отговори.. има общи теми за коса,прически,за отг. на всякакви въпроси и т.н. какъв е смисъла да се казва едно и също във всяка 2ра тема...

Голям фен Аватара на Starless
    Пробвала ли си да се къдриш с преса за изправяне? На мен много ми държа като се правих предната седмица (беше просто опит), цяла вечер стояха и дори на сутринта имах къдрици, а дори не бях сложила лак, но предполагам пак зависи от пресата.

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    защото няма никакъв смисъл при положение че в другите теми има достатъчно отговори.. има общи теми за коса,прически,за отг. на всякакви въпроси и т.н. какъв е смисъла да се казва едно и също във всяка 2ра тема...
    Еми точно така си е, за тва форума замря... Пък и в темите за косата според мен ще ти дадат повече мнения отколкото тука

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Ако косата ти е гъста и е тежка,нормално е прическата да не стои много време.
    Моята също е така и аз си я правя къдрава със ситни плитки и така ми държи 2 дни.
    Пробвай със лак за коса Taft - mega strong.
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    А и престанете да се оплаквате,че вече има тема за това.До сега да бяхте й отговорили 57823495 пъти.
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от druzilla Виж мнението
    А и престанете да се оплаквате,че вече има тема за това.До сега да бяхте й отговорили 57823495 пъти.
    лак/пяна.. щом те е страх си купи термозащитен продукт - той предпазва от топлинна обработка ... и така какъв е смисъла ? дали ще задържиш повече и ще стои повече или ще държиш по-малко и ще трябва да я правиш 100 пъти е едно и също .. като не искаш да я гориш се къдри с ролки/плитки/кокчета/фуркети/дифузер и т.н.
    това какво е бе момиче ?

Мерси много за съветите пробвала съм с преса за изправяне, стояха ми 2дни, ама не беше моята (моята преса е широка и не може). Косата ми е рядка и лека, перушинка е... Не е тежка изобщо, нито пък гъста :/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си