- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 'Трайни' къдрици :)
Правя си масури с маша и стоят половин час НАЙ-МНОГО един час ;хх Слагам лак за коса и какво ли не, ама косата ми е мекичка и не се задържа нищо. Съвет?
стилизант и преди машата ? машата хубава ли ти е ? достатъчно дълго ли задържаш ?
лак/пяна.. щом те е страх си купи термозащитен продукт - той предпазва от топлинна обработка ... и така какъв е смисъла ? дали ще задържиш повече и ще стои повече или ще държиш по-малко и ще трябва да я правиш 100 пъти е едно и също .. като не искаш да я гориш се къдри с ролки/плитки/кокчета/фуркети/дифузер и т.н.
и btw. на същата или на 2ра страница има голяма тема за прическите.. там можеше да попиташ.. не е нужно за всяко нещо да се прави нова тема
е как ще не е нужно, нали трябва да направят 1 милион нови теми, щото били нови във форумада не говорим, че темите са предимно свързани с коса
![]()
Бооже, какъв ви е проблема с новите теми. Не мога да разбера защо всички злобеят. Разбирам да има 2 напълно еднакви на една страница, но вие вече прекалявате. Като иска момичето, да си направи тема, не е задължено да ви спазва капризите. То вече и аз търся по търсачките и избягвам да правя нови теми, не за друго, ами защото не ми се занимава с хора, чиято цел явно е да се заяждат за глупости.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
След машата веднага си напръскай косата с лак (препоръчвам Тафт<3 ) !
Пробвала ли си да се къдриш с преса за изправяне? На мен много ми държа като се правих предната седмица (беше просто опит), цяла вечер стояха и дори на сутринта имах къдрици, а дори не бях сложила лак, но предполагам пак зависи от пресата.
Ако косата ти е гъста и е тежка,нормално е прическата да не стои много време.
Моята също е така и аз си я правя къдрава със ситни плитки и така ми държи 2 дни.
Пробвай със лак за коса Taft - mega strong.![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
А и престанете да се оплаквате,че вече има тема за това.До сега да бяхте й отговорили 57823495 пъти.
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Мерси много за съветитепробвала съм с преса за изправяне, стояха ми 2дни, ама не беше моята (моята преса е широка и не може). Косата ми е рядка и лека, перушинка е... Не е тежка изобщо, нито пък гъста :/