- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първа среща , правилно място за сядане на масата
Винаги съм се чудил как е по-правилно когато излезеш с момиче на кафе за първи път
да седнеш до нея на сепарето или отсреща на на сепарето ( или столове разбира се )
До нея принципно, защото това подсказва желание за партньорство. Ако си срещу нея, това е противопоставяне.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Няма правилно и неправилно.
Аз попринцип обичам да сядаме един срещу друг, независимо дали сме на първа или сто и първа среща. Обичам да наблюдавам и да гледам в очите човека, с който съм. Ако е до мен е по-трудно.
И спря да се върти за миг земята..
Може, ама е неудобно. Едно е да се обърнеш веднъж, два пъти, три пъти.. ама да стоиш постоянно с обърната настрани глава? Не, мерси.
Ако човекът е срещу теб, можеш да го наблюдаваш през цялото време, без да те боли врата след това.
А физическият контакт е лесно да се осъществи и през масата.. или под нея.
Макар, че на първа среща би било малко неловко.
И спря да се върти за миг земята..
Ами аз ако още не ходя с момчето ще ми е неудобно,ако седне до мен.![]()
Срещу нея попринцип, ама както ти е удобно бе, нищо не зависи от това
Аре си одиме! НА СЕЛО!
При нас първоначално: бяхме един срещи друг, в последствие нещата се развиха така, че той дойде до мен.
Най-правилно е да седнеш на пет сепарета разстояние от нея, защото иначе ще сметне, че не си истински джентълмен и нямаш обноски. Пък внимавай да не й намекнеш, че ти харесва или да тръгнеш да я целуваш, или чукаш- това ще я накара да си помисли, че я възприемаш, като сестра и автоматично ще те вкара във френдзоната.
Трябва да й ходиш по гъза няколко години, да й плащаш сметките и постоянно да се подмазваш и купуваш подаръци, за да е твоя една жена.![]()
Аз пък обичам, когато момчето е до мен. Чувствам го по-близък. Така и флирта би бил по-лесен, т.е. докосване и пр. Не бих се разсърдила, ако седне с/у мен, но пък бих си помислила, че има нещо нередно. Така или иначе няма правило къде да стоиш. Това си е по-ваша преценка.
^^^
Бургас <3
Задължително до нея. Физическият контакт трябва да се осъществява възможно най-бързо.
^ Но ако е ъглово сепаре, както ми се е случвало в началото с моя е най-удобно. Един до друг сме и не си кривим вратовете. А и зависи колко е голяма масата.
^^^
Бургас <3
Аз лично предпочитам, да гледам хората в очите. Просто се добива една по-друга представа, за нещата и контакта е по истински.
Естествено е, че трябва да си до нея , затова предпочитам кафета , където има диванчета и има възможност за тежко кино
То естествено, ма мен ме дразни, честно. Обичам да имам постоянно зрителен контакт с човека срещу мен, а тва за физическия контакт... вЕрно винаги може да стане преместването. Като цяло много мразя непознати да ми навлизат в чуждото пространство, а тва сядане баш до мен точно за такова го приемам. Не обичам да ме пипат непо/полупознати, наистина, изпитвам някакъв непримирим... не е ужас, ма чувствам как се задушавам, дишат ми въздуха и ми е проблематично.
Ама зависи си от човека най-вече, с когото си. Имало е случаи, в които от първата среща не само сме седели един до друг, ми сме се и награбвали, докато в други направо искрено съм се потрисала що за човек стои срещу мен и ми е идвало не на съседния стол, ми направо в съседна държава да избягам.
Аз пък излизам на първа среща с желанието да опозная човека, не да флиртувам с него.Ако , разбира се, ми допадне,вечерта е пред нас, мога да се преместя или той да се премести- но като за начало предпочитам да седи срещу мен , за да му виждам очите, да изследвам реакциите му, микроизраженията му , да виждам дали се притеснява, дали е себе си и куп други работи изчетени от книги за психология на поведението.Това- задължително да е до мен.. по-скоро би ме притеснило адски много и няма да мога да се отпусна.
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Седни там където ти е удобно. И под "удобно" нямам предвид където не се притесняваш и ще бъдеш себе си, а там дето няма да те заболи кръста. Мацката е първа де, ако има едно удобно място, нея слагаш там.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
сядаш срещу нея.Защото трябва да се гледате в очите,А НЕ ДА ШАРИШ ПОГЛЕД.