.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    Супер фен Аватара на lDoLLl

Диоптрични стъкла Zeiss - цени?

Предстои ми да си сменям стъклата на очилата с диоптър, понеже ще ми се наложи да ги нося по-често съм решила да си сложа някакви по-качествени, а на разни random стъкла за по 30-тина лв, затова се спрях на Zeiss. Интересува ме какви са им цените...то е ясно, че няма да са особено евтини, ама все пак да попитам, понеже се порових в интернет, а никъде не намерих информация по въпроса, а ме интересува колко пари горе-долу ще се наложи да си подготвя, трябват ми само нови стъкла, рамки си имам...
    Диоптърът ми е -2.0 на едното око, на другото нямам, нямам астигматизъм, много ще се радвам, ако някой има представа как вървят цените на стъклата.
    You got to work hard
    For your dreams to come true
    Got to keep the flame alive...

Зависи страшно много от оптиката. Чувала съм за 60 лв на стъкло, както и за 15 лв. Пак за тези същите.
    Мисля че най-добрият вариант е да обиколиш в няколко оптики и да поразпиташ.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Стъклото на Zeiss с едно от най-добрите им покрития - "LotuTec" струваше 70 лв. за брой края на миналата година. Това е неизтънено стъкло с индекс 1,5. Абсолютно си заслужава парите в сравнение с евтините варианти стъкла, които практически нямат чистене и колкото и да ги търкаш, само дето повече се драскат, и пак нищо не се вижда. Освен това имат и по-малко отражения, които значително увеличават контраста и остротата на зрение.
    Последно редактирано от princo90 : 08-26-2012 на 10:17

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си