- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Сънувах!...
...първо, че съм в театрално училище, ама не уча там и се разхождам по коридорите с някакво джудже, облечено в сини дрешки, ама много симпатично и се гавря приятелски с него като почвам да го управлявам все едно е кукла на конци. :3 После излизаме навън на улицата и срещаме човек с куче, а малко по-горе по улицата върви сериен убиец и мъж с бебе. И както си говорим с човека с кучето, всички хора по улицата тръгват да бягат и да пищят, аз също бягам с тях и стигаме до супермаркет пред фалит, влизаме в него, качваме се по едни стълби, уплашени, а серийния убиец се оказва Ви като Вендета, вървящ с Натали Портман, която е от лошите. ^^ И търсим някакъв изход с хората от улицата и влизаме в едно хранилище, ама то супер тясното и гадното, с дървена врата и едно прозорче. И идват Ви и Натали и ни се смеят през прозорчето и ни заплашват, че ще ни убият и тогава слава богу ми звънна алармата на телефона. ;3 А някъде между всичко това, сънувах деца китайчета.. сирачета, които са изгубили родителите си, погребаха ги и редяха след това някакви книги в някаква стая. Сега ми се вие адски ного свят, както в последните 5 дена. ^^
Лек ден. ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
мани го тоя съновник
мога да сънувам адски идиотските сънища без никакъв смисъл
4XCOKИ
може, ама иначе нямаше ко да коментирам...![]()
![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
А какво точно си пушила предната вечер ?
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
Ти пък кви сънища сънуваш ?!
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
^ Че твоите по хубави ли са ? а а а а ?
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
изродче , ти смъркаш нещо , което още не са го открили май , а ? питай твоите колко често са те изпускали върху главата ти и се прегледай !
4XCOKИ
Аз пък не помня да съм сънувал отдавна :/
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
^^ Така е , тя е яко гнусен щрудел (puke)
*слънцето от скайп, светещо ви в очите*
4XCOKИ
Добре ся, защо се заяждате с нея безпричинно :/
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
не е грешно стига да е на място и с повод
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
на място си е, а защо трябва да има повод за всичко случващо се наоколо....?