Здравейте, драги потребители на сайта. Извинявам се за неудобството , но имам 1 проблем , с който не знам какво да правя. В момента съм на 16год. и имам приятелка и ходим с нея от 3 месеца и тая седмица на 1 рожден ден на приятел, почна да се съблича и веднага ти идва на акъла какво следва, тогава се направих на пиян и отидох "уж" да повръщам , защото ме бе срам, да се съблека пред нея , понеже не съм надарен изобщо, демек на 16 съм а ми е едва 13 сантиметра , което е супер неудобно и от там идва проблема, който нямам идея как да го реша, търсих в нета доста как да си го уголемя, но уви само някакви статии как щяло да ми помогне , срещу сумата от няколко си смс-а. С удоволствие, бих желал да чуя , вашите мнения по този въпрос и нека да няма отговори с типа на ( Какво ти пука , ръгай чушката в бобеца или това е напълно нормално , ако сте на мое място изобщо няма да мислите това за нормално ) Не е и от там целия проблем идва с това заедно още 1 , например ако го направим и ме види да не се издъня + това да не се изтърве пред приятели/приятелки , после голям срам ще бера , пред приятели. Мерси за обърнатото внимание И се извинявам , за правописните грешки (ако съм ги допуснал)