Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението
Постепенно спомените от миналото избледняват и остават на един заден план в живота на човек...заедно с чувствата.Интернет комуникациите само ще удължат агонията ви, а ако единият си остане безнадежден романтик и мечтател,още повече ще страда,когато осъзнае,че другият го р преодолял и продължава напред. Моят съвет е,колкото и да ви е трудно,разделете се сега и не поддържайте никакъв контакт известно време.Натовареността в началото ще ви помогне да преминете през най-трудния първоначален етап.А след време,ако се завърнете в родината и се срещнете...животът ще ви покаже дали сте били наистина сродни души.
Мисля,че това достатъчно ясно говори само по себе си.Ако тя е "прецаканата",надали раздялата тогава ще е по-безболезнена,нали?И вече казах какво бих направила.И,авторке,имай предвид,че тези "брутални и крайни" думи ти ги казва безнадеждна романтичка като мен.Не ме познаваш и от няколкото ми поста мислиш,че съм коравосърдечна и безчувствена и не отдавам значение толкова на чувствата,но всъщност точно любовта е тази,която е най-ценното чувство за мен и ме прави по-щастлива от всичко останало.Но романтичната и идиличната представа за нещата трябва да свърши там,където започва реалността...