Цитирай Първоначално написано от fankata:) Виж мнението
Кажете ми как да не се страхувам, да не ми я отнемат ?[/b]
Никой за никого не е вързан и никой на никого не принадлежи. По собствена желание е била при/до/с теб, сеш' ли се? И пак в тоя ред на мисли, няма как някой да ти я отнеме, ако тя самата не го поиска това.
Не знам кво ти се върти в главата и съм пристрастна в случая, ала ми се струва, че я искаш само щото виждаш, че е щастлива и без теб и не можеш да го преживееш. Щото докато ти го подаваш на всяка, алкохолизираш се денонощно и се правиш на оборотен, момичето без фойерверки и фанфари, без излишна показност те е преживяла и е продължила без теб.
Вместо да слушаш пишката си и желанието да я притежаваш на всяка цена като някъв трофей, взЕми се замисли по ква причина реално се разделихте. И дали, ако се съберете наново, тва, че е красива и прекрасна, ще е достатъчно да те задържи повече от седмица-две без отново да почнеш да правиш глупости.
Тия събирания и разделяния са много малоумни и на мен нещо много дълбоко ми се обръща вече, само като си помисля да се връщам назад, обаче когато има нещо недоизживяно, трябва да се доизживее, на такова мнение съм. Не, че всеки заслужавал втори шанс и подобни филмарщини, щото аз съм се връщала лентата назад, дори когато знам, че нищо не се е променило и човекът ни най-малко не заслужава, но тогава предпочетох като идиот да тъпча на едно място, изживявайки си емоцията, отколкото да ме присърбява цял живот и на дърти години да ставам за резил.
И тва е гаден пример, заеби. Надежда винаги има, щом и двамата сте живи, здрави и прави, всичко е поправимо, въпросът е наистина да сте осъзнали грешките си и да се опитвате да започнете на чисто. Иначе файда няма.
Обаче аз все си мисля, че ти си омармаладил нещата. И ако съм права(пък дано не съм), гледай, ако момичето наистина те обича и те иска все още при себе си(женския мазохизъм е пословичен, все пак), да не я нараниш пак. Мнооооооого хубаво си помисли дали само я искаш, или имаш нужда от нея в живота си.