.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България

Гримиране?

Здравейте
    Значи аз съм на 14 години и по принцип не се гримирам.
    Най-много един черен молив и това е..
    Но понякога ми се приисква да се нагримирам и..
    Ами за нищо не ставам Не мога да си слагам сенки,а
    за очна линия дума да не става..
    Та ако може да ми дадете някакъв съвет как да се науча?
    Гледам "make-up tutorials" в youtube,но не ми помагат особено..
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Повече от фен Аватара на mkio
    Мацай се докато не ти хареса резултата. Друг избор няма, никой не се е родил научен.

Аз преди година бях пълен провал. Научила съм се чрез клипчета от youtube, vbox7 и т.н Намери си някое по-лесно клипче, напр. ежедневен грим. Пробвай, ако не се получи, го изтрий, пак пробвай, и така : ) За очна линия, ръката ти трябва да е отпусната, да не трепери, за да се получи добре. Купи си хубава, тънка или дебела, и опитвай, докато стане сполучливо ^^

Голям фен Аватара на OnlyGirl
    За сенките - Зависи от сенките, и от четката с която ги нанясаш. Гледай видеа и пробвай докато не стане.
    <3 d(ˆˆ)b

http://www.teenproblem.net/forum/sho...B0%D0%BD%D0%B5 Тази тема може да ти помогне

Супер фен Аватара на fizzyg
    С опит се получава всичко.
    Започваш и повтаряш,повтаряш,повтаряш .За сенките-имай си четки,тези на Екотуулс и Есенс са хубави. И продължавай да гледаш в Ютуб уроци за грим.
    Очната линия- забрави да я слагаш,като клепача ти е затворен и дърпаш линия от единия към другия край!Решението е на ОТВОРЕН клепач малки кратки линийки,във възможно най-голяма близост до линията на миглите. С твърд писец са по-лесни за нанасяне.
    Питай ако имаш други въпроси,не само за грима на очите,а и за руж,бронзант и т.н.
    Успех

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Мале аз колко бях зле в началото... ама и аз гледах туториали и се опитвах и докато не с еполучи.. давай и ти така

Град
    България
    Благодаря ви много за отговорите
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Миналото лято по това време не можех и една очна линия да сложа като хората, да не говорим за червила и т.н. ... Но и аз се зарибих по makeup tutorials и изобщо beauty channels като цяло, и лека полека се научих. Не казвам, че се мацам като луда, но слагам прилично количество грим

И един съвет: Малкото е много. Т.е., слагай грим така, че да подчертаваш своята красота, а не да я прикриваш.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Всичко става с практиката. Аз до преди няколко месеца можех само фдт и очна линия да си слагам, за сенки дума да не ставаше, а пък на моите очи отиват. Купих си 2 палитри и хубави четки и в свободното време - пред огледалото. Слагам - махам, слагам - махам. Сега си ги нанасям перфектно. Та, хващаш гримовете и действаш. Бързо се свиква.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    druzilla, за очната линия ти препоръчвам да си вземеш eyeliner pen- работи се лесно и все едно рисуваш с молив, само че не върху хартия, а върху кожа. Заложи на малко продукти, но качествени.
    База за сенки имаш ли? А мислиш ли, че имаш нужда от нея? Горе-долу какъв бюджет си склонна да заделяш?

Както и Violenza ти каза, всичко идва с опита. Майсторството е да се научиш да полагаш сенки. Пудрата, ружът и фон дьо тенът не са нищо особено откъм нанасяне, а и ако нямаш несъвършенства, са ти излишни.

Violenza, какви сенки си си взела?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Горе-долу какъв бюджет си склонна да заделяш?
    Имам си събрани пари доста,така че от към финанси няма проблем.
    За фондъотена,не знам дали ми трябва.Аз нямам пъпки,но пък имам ужасни сенки под очите..
    Ружът мисля да го пропусна.А тази основа за сенки какво представлява и неубходима ли е изобщо?
    Та май ще си взема някаква палитра със сенки и такава очна линия,каквато ми препоръча.
    А сега ще се поупражнявам малко с на мама гримовете

Голям фен Аватара на OnlyGirl
    За сенките под очите си вземи коректор.
    Основа за сенки е добре да ползваш също
    <3 d(ˆˆ)b

Град
    пространството на Дисе
    Относно базата за сенки зависи от кожата ти. Ако се опасяваш, че сенките ще се събират в гънките на клепачите, не е зле да си вземеш. Моята е обикновената /не минералната/ Artdeco- 12 лв. струва. Минералната е 16. Икономична е и си заслужава парите. Още по време на нанасянето усещам кожата променена. Бях си направила и своебразен експеримент колко ще издържат сенките. 14 часа не бяха мръднали и ги махнах едва преди лягане.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Голям фен Аватара на pepa97
    Не искам да правя нова тема затова ще питам тук-каква марка коректори използвате,защото аз от недоспиване понякога ми се получават сенки под очите.Не са фатални ,но не са и за пропускане...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Violenza, какви сенки си си взела?
    О, нищо особено. Палитрите не са някакви големи, на Douglas са. Отделно си взех няколко отделни цвята на Inglot.

Град
    пространството на Дисе
    Би ли споделила цена и евентуално снимка?
    От известно време ми се иска да си подновя палитрите, та се чудя между Лолипоп /намалени и от роден сайт/ и Coastal scents с безплатна доставка от ибей и всякакви отзиви са добре дошли. Отделно си харесах едни Deborah hazel eyes, та кашата е пълна.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Снимка на дъглас не намирам, но е една малка черна кутийка на два етажа и вътре са с по 8 цвята и отдолу 2 ружа. Цена не мога да ти кажа, защото аз хванах нещо като промоция, бях на гримьор в Beauty Zone и вместо да го платя, ми казаха , че мога да си избера продукти на стойност над 30лв и да платя само тях и така гримът излиза подарък. Аз взех сенките и едно червило, ама отделните им цени не помня. Иначе сенките са направо учудващо издръжливи, повече от 12 часа ми държат без да се мръднали (буквално) и то при положение, че хич не съм си пазела грима.
    А на инглот са ето такива http://farm4.static.flickr.com/3641/...5c4c81dd42.jpg само че палитрата я продават отделно и ти си я пълниш с каквито си искаш цветове (има различен размер палитри). Цветът беше към 7-8лв, а най-малката палитра (с място за 2 цвята) беше към 10тина лева.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си