- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Гримиране?
druzilla, за очната линия ти препоръчвам да си вземеш eyeliner pen- работи се лесно и все едно рисуваш с молив, само че не върху хартия, а върху кожа. Заложи на малко продукти, но качествени.
База за сенки имаш ли? А мислиш ли, че имаш нужда от нея? Горе-долу какъв бюджет си склонна да заделяш?
Както и Violenza ти каза, всичко идва с опита. Майсторството е да се научиш да полагаш сенки.Пудрата, ружът и фон дьо тенът не са нищо особено откъм нанасяне, а и ако нямаш несъвършенства, са ти излишни.
Violenza, какви сенки си си взела?![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Имам си събрани пари доста,така че от към финанси няма проблем.
За фондъотена,не знам дали ми трябва.Аз нямам пъпки,но пък имам ужасни сенки под очите..
Ружът мисля да го пропусна.А тази основа за сенки какво представлява и неубходима ли е изобщо?
Та май ще си взема някаква палитра със сенки и такава очна линия,каквато ми препоръча.
А сега ще се поупражнявам малко с на мама гримовете![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥