.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 118 от общо 118
    Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от varna_77777 Виж мнението
    Русокоске защо не дадеш пример с това което написа SexWithKillers което би ми помогнало ... свързано с въпроса който попитах в темата ? За да ми покажеш с какво може да ми бъде полезна защото аз нищо не видях
    Както казах,не си ме мотивирал достатъчно.И под "мотивирал" не разбирай ядосал.Каквото и да ти напиша,ще последва контра от рода на "АЗ не го намирам за помощ"...Само не разбрах какво по-различно очакваш да чуеш от нас,че сметна коментарите ни за недостатъчно компетентни и помагащи?
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Супер фен Аватара на Incadeptus
    sex бая си малоумна

Не съм казал че не сте достатъчно компетентни а просто че коментарите са излишни защото не съм питал изобщо такова нещо ... и имах предвид SexWithKillers не теб ... но и ти написа няколко излишни неща, но и който не са излишни.

Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    sex бая си малоумна
    до толкова, че вече прекалява.

АХАХАХАХА! Искрено ме забавлявате и двамцата! Моля продължавайте! Моля!
    Едит: Русокоске що не му праснеш един анализ, да го видим какво ще каже?

Добре обаче защо ти не праснеш този анализ защото той се отнася за теб не за нея нали ? направи го ти да те видим нали си много умна.

Пък ако иска и Русокоска да направи аз нямам нищо против но виждам че ти май не можеш щом да караш другите...

Първо не съм ти "умна" бъркаш пола. Второ аз нямам намерението нито желанието да праскам анализи за човек, който е толкова глупав и е толкова зле, че не може сам да вникне в смисъла на дадени думи/коментари и т.н. Русокоска предложи, за това и я попитах дали ще прави анализ. Аз не помня да съм предлагал услугите си, а и каквото и да ти кажа, ще бъде последвано от глупав и тъп коментар, като на 12 годишен нахакан дрисльо. Както и да е..

Е добре де ...като съм глупав не се занимавай с мен...какъв ти е проблема ?

Анализ на казаното от теб: ИСКАМ МНЕНИЯ САМО ЗА ВЪПРОСА МИ! НЕ МИ ПОМАГАТЕ! КАТО СЪМ ТЪП ЗАЩО СЕ ЗАНИМАВАТЕ С МЕН?! КАКЪВ ВИ Е ПРОБЛЕМА! (я още един малоумник като мен - нека се хванем двата и заедно да сеем и раждаме простотия по света! Наричайки бялото - черно!) ВИЕ НЕ ИСКАТЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ НЕ МИ ПУКА ЗА ВАШЕТО МНЕНИЕ! (за това ще се връзвам на всяка сричка, ще повтарям по милиард пъти как не ми пука за вашето мнение, само и само да докажа, че не ми пука! - следите ми "логиката" нали?) ВИЕ СТЕ НЕГРАМОТНИ ТЪПИ ХОРА! НИКОЙ НЕ ВИ Е ИСКАЛ МНЕНИЕТО! (за това и постнах тема, защото не искам чуждо мнение) и т.н.

Не мога да разбера какво искаш да покажеш с това ? говорим за анализ на твой коментар с който си ми помогнал с това да се справя с проблема за който попитах !

Не смятам да стоя още време тук затова ставам ... по късно ще видя какви си ги изръсил ...

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от SexWithKillers Виж мнението
    Русокоске само не разбрах, защо коментарите да са злобни? Пича нещо се е объркал в живота и му трябва "желязна ръка", че да се свести. Ти така като го галиш с перце какво си мислиш, че ще постигнеш? Един вид му казваш, че е нормално да харесва (по оня начин) момиче, което не е виждал, не познава и общо взето не знае нищо за нея. Това нормално ли е според теб? Само малките деца го правят и някакви жалки индивиди, които не могат да впечатлят момиче в реалния живот. Според мен коментарите изобщо не са злобни - пък и автора явно не е чувал за свобода на словото. Аз са мога да му кажа, че е ебаси тъпия педерас и к'во?
    Градивна критика,придружена от ирония,дори и сарказъм.Смята,че казването на истината с някоя и друга грубост е мотиватор за вземане в ръце.Демек,че ще си кажеш "Аз не съм жалък смешен палячо,дай да видя за к'во иде реч и да направя нещо по въпроса".

ПС:А друг е въпросът какво разбираш под "градивна критика",макар че аз без да исках ти обясних в един от постовете си.

1.Едно е да се възхищаваш на даден човек, който не познаваш, за някакъв талант. Съвсем друго е да точиш лигички и да се чудиш как да се докопаш до въпросният човек или как да го забравиш.

2.А той е откровен идиот и търси само някой да му подкрепи безумието.
    1.Съвсем вярно.Иска да каже,че едно е да изпитваш уважение заради някакви качества,а съвсем друго да гледаш на човека като на бъдещ емоционален и сексуален партньор.Демек-не е в реда на нещата да искаш второто.
    2.Е,тук епитетът с идиотът е излишен,но в другото има много истина.Ако всички ти бяхме казала да ровиш под кол и въже,за да установиш контакт с нея,вероятно изведнъж щеше да пееш друга песен и да забравиш колко искаш да я "забравиш"...С две думи-не можеш да си отстояваш принципите,което отново не се харесва на момичетата.

Имаме си бясно куче в стаята! Пуснал си тема - очаквай всякакви мнения и определения - не си пускал тема - живееш си спокойно. Като не ти пука за мнението на другите, защо си я пуснал тая тема бе келеш? Ти дебилен ли си? Проблеми с мозъчната дейност ли имаш? Кажи си ако е така. Като повтаряш през 5 секунди как не ти пука за мнението на другите и в същото време нападаш тея дето не са на твоето - само показваш колко много ти пука всъщност! Ма верно си кретен...
    Ти и оня другия дето ше всява мир сте си лика прилика - търкулнало се гърнето та си намерило похлупака - писано е за вас явно...
    Едит: разправяш как с другите не се говори, ама ти си баси и инфантилното същество! Ако беше нормален щеше да пренебрегнеш коментарите за които "уж" не ти пука. Ма нее тръгнал си да защитаваш достойнство дето го нямаш!
    Самоцитирам се:"Щом си пуснал тема,значи трябва да си готов да чуеш и различни гледни точки и да приемеш в известна степен и различните мнения.Иначе на всеки малко или много му пука,недей да си кривиш душата.Важното е да възприемеш положителната от всяка критика,която отнасяш и да прецениш доколко нещо в нея би било градивно за теб.

И още веднъж: "1.Връзването за най-малката дума на някой непознат,показва,че вътрешно си несигурен в себе си,качествата си и нещо в самочувствието ти куца.Да,дотук пак ще кажеш,че няма общо с темата ти.А всъщност има,и то много.Жените не харесват неуверени и несигурни мъже с повече комплекси от тях самите.Това е в твой минус,когато си търсиш приятелка.

2.Не виждам нищо лошо в това да ти кажат,че не намират поведението ти за нормално.Осъзнаването на проблема е първата стъпка към разрешаването му.Различните мнения и гледни точки са точно пътят към осъзнаване на проблема.Когато доста хора,някои по-големи и по-зрели от теб,ти кажат едно и също,трябва малко да се позамислиш дали не са прави.И тук идва втора стъпка-приемане на проблема.А,без да носиш на градивна критика,няма как да стане.

Всичко това е свързано с разрешаването на проблема ти.Но ти не гледаш в по-дълбокия смисъл на думите.Всичко е навързано-променяш нагласите си и разбиранията си,а оттам и се разрешава проблемът ти.Не е като рецепта при доктора-пиеш това и това и след седмица нищо ти няма.Тук се касае за много по-задълбочени неща."

Всичко останало е провокирано от теб самия и нещата,с които си противоречиш.И да,нападките уж не ти помагат особено,ама няма смисъл да се занимавам по-подробно,защото едва ли ще ме разбереш...Но ще ти кажа само,че ако знаеш какво искаш и имаш изградено мнение и позиции по въпроса,те щяха даже да ти бъдат стимулатор да убедиш някого в правотата на думите.Дори да не го постигнеш,това е достатъчно удовлетворение,че за пореден път си убедил самия себе си...

Последно редактирано от PyCoKoCkA93 : 08-26-2012 на 17:37
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Супер фен Аватара на shmatarok

Авторе, ограничи си достъпа до интернет и излизай навън. Ще се учудиш колко бързо (може би) ще се реши проблемът ти.

Mr. Sex, за кво изобщо се хабиш. :/ в този случай надежда нЕма.

Голям фен Аватара на Starless
    Може ли поне да я видим?

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Като напуснеш виртуалното пространство и започнеш да прекарваш повечко време в реалния живот.

Ами забрави я ! Опитай се!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си