.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 118

Hybrid View

SexWithKillers НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ТИ НЕ СХВАЩАШ ЛИ ТОВА КОЕТО ПИСАХ ДО СЕГА ?

Цитирай Първоначално написано от varna_77777 Виж мнението
    SexWithKillers НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ТИ НЕ СХВАЩАШ ЛИ ТОВА КОЕТО ПИСАХ ДО СЕГА ?
    Не, ти не схващаш какво ти се казва на теб! Супер неблагодарен си! Не знам как на Русокоска още и се занимава да ти помага и да ти дава съвети, като малкият ти плитък мозък нищо не вдява!

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Цитирай Първоначално написано от SexWithKillers Виж мнението
    Не, ти не схващаш какво ти се казва на теб! Супер неблагодарен си! Не знам как на Русокоска още и се занимава да ти помага и да ти дава съвети, като малкият ти плитък мозък нищо не вдява!
    Оооооооооооо master,МОЗЪКО ОГРОМЕН,НЕДЕЙ ТАКА.Не се занимавай с по-нисши същества от теб :Д

Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    Оооооооооооо master,МОЗЪКО ОГРОМЕН,НЕДЕЙ ТАКА.Не се занимавай с по-нисши същества от теб :Д
    Абе тролче, ходи си почисти скротума и трай.
    Едит: Авторе помоли ваще да те заведат на психиатър - имаш отчайваща нужда от такъв!

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Цитирай Първоначално написано от SexWithKillers Виж мнението
    Абе тролче, ходи си почисти скротума и трай.
    Едит: Авторе помоли ваще да те заведат на психиатър - имаш отчайваща нужда от такъв!
    Не си ми на нивотооооо(ИМАМ МНОГО МАЛКО САМОЧУВСТВИЕ) хайде сега якенцето,обувчиците и чаооооооооооо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си