- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сложна ситуация..помощ!!
Здравейте!...Съжалявам ако преди е имало такава тема., но те са общо 400...
Та на въпроса! Аз съм 9 клас, или по точно ще бъда! В новия ми клас (от една година съм в гимназия) е един мой стар съученик от 1ви клас сме в един клас, след 6-ти той се премсти, но в 8ми пак се оказахме в един клас, та не знам как стана, но стана просто съм немислимо влюбена в него!..Проблема е, че човека халхабер си няма..то просто нашите "отношения" хич ги няма (ако може да се нарекат отношения де) в старото училище не бяхме приятели, дори не се пооздравявахме, сега също за една година сме говорили най много пет пъти...и то общи неща.... той стои един чин зад мен и това ме влудява, мине ли покрай мене пърхат пеперуди в стомаха ми буквално! Аз наистина вече полудявам...Мисля че на този етап той си няма приятелка, има едно момиче в моя клас,тя е на чина зад мен а той е зад нея...те са доста близки и по едно време си мислех че тя го харесва, но установих че тя си има приятел ВЕЧЕ....Тъй съвсем скоро пак започва годината, а да и впрочем ние живеем през една улица,майките ни са големи приятелки, но ние за жалост не....Моля ви помогнете ми дайте ми някакъв съвет, нещо, всеки ден мисля за този човечец...много неща ми напомнят за него просто превъртам наистина..!!!!!)))Много Ви благодаря предварително, съжалявам ако има грешки или ако темата ми се повтаря
Давай какво чакаш,забий гозащото трябва да правите нещата толкова трудно,просто отиваш и му разкриваш чувствата си,нищо трудно няма,знам,че те е срам,но ако той те харесва го е по-срам и от тебе.
АхааМ...значи...
Опитай се да го заговориш за нещо, после още веднъж, още веднъж и такаа.
Поискай фб/скайп>>пишете си, може даже да излезете на разходка в квартала, щом жевеете наблизо. Не е толкова трудно...
Пък когато започне училището, може да се приберате заедно.
Искам да кажа, че първо трябва да станете приятели.
После можеш да му намекнеш за чувствата си, имам предвид да го закачаш, да флиртуваш с него и т.н.
Можете да отидете и някъде извън квартала, например на кино/разходка в парка/на центъра и пр.
Ти ще разбереш, ако и той има някакви симпатии към теб.
После е лесно, единият трябва да признае чувствата си и готово
Но първо станете приятели, както ти казах![]()
Възползвай се от скрития си коз-майка сиХаха,шегувам се,прекалено неловко би било.Както ти казаха по-горе,пробвай да установиш някакъв контакт с него,може да си припомните стари случки от предишното училище и така.Постепенно се сприятели с него,за да хареса човека в теб,а оттам нататък сама ще видиш дали могат да потръгнат нещата към нещо повече.
И това с майките и квартала също не е за пренебрегване.Можете да имате общи теми покрай тях,а махалата може да е повод да излезете заедно.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Русокоске,защо да е неловко,може пък да помогне?Ако момичето сподели на майка си,може да си устроят среща 4-мата.Например,нейната майка казва на неговата "Ние сме такива големи приятелки,а децата ни са в 1 клас от толкова време и почти не се познават" и така да решат да направят нещо по въпроса
![]()
Авторке,някой път след училище го настигни,кажи му,че сте в една посока и ако не му пречи,да се прибирате заедно след училище.Така може и занапред всеки ден да го правите и да се сближите.![]()
е неловко е няма да моля мама да дрънка с майка му..за да ни съберат!!!Ще се оправя по някакъв начин и впрочем му имам и фейса и скайпа па и си пишем....
Май са прекалено големи,та майките им да ги събират.Като сте в един клас можеш да го заговаряш в началото за някакви училищни работи,а като му разбереш интересите се поинтересувай от тях.Пиши му в скайп,ала бала
Ох,лапешки историй,това поведение е присъщо за шести-седми клас.Ами заговори го бе,момиче,опитай се да се сближите малко,направи малко усилие,може нещата да потръгнат.Ти си дремеш на чина и го гледаш как минава покрай тебе,после го обичала.
Брях,брях
Сближете се.
Говорете си, пишете си, излизайте.
В последствие сама ще решиш дали имаш шанс с него или не.
Ами майките ви щом са такива големи приятелки,сигурно си ходят на гости?И някой път си измисли оправдание да отидеш заедно с нея.Ако имаш късмета той да е там - майките ви 100 процента ще ви изпратят в неговата стая,за да могат да клюкарстват.Поне при мен винаги така става (за съжаление,не с момчето,което харесвам). И естествено опитай се да контактуваш повече с него в училище.Пък след време ще усетиш,ако той има някакви симпатии към теб.
![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
за 5 приказки на 100% не го харесваш дори,тва са простотии..но ако искаш наистина да се пробваш с него-пробвай горните неща и според мен ще разбереш че не го харесваш (ако изобщо си паснете като приятели)
Няма нищо по добро от общата среда, в която се намирате. Та вие сте от един клас. Сигурен съм, че ще можеш лесно да измислиш хиляди неща, които да правите заедно и така да се опознаете.
Здравейте!Наскоро пак си припомних за старата любов този път и тя отвърна!Той е момче на 14 живее в пловдив аз в софия!проблема ми е там че близка приятелка беше при него когато той ми писа ! След като тя вече се върна и ми каза ,е той само се майтапи с мен ми стана доста гадно и неприятно и още същата вечер си исках обяснение ЗАЩО та той каза че не се е бъзикал с мен !та той е много сладък и прекрасенн и щом го видя на снимка която съм си изтеглила започвам да плача ! Вече всяка вечер плача заради него ! незнам на кого да вярвам - на него или на нея!той уж и той ме харесва но от къде да бъда сигурна?Много ми е гадно и подтиснато от няколко дни защото аз изпитвам чувства които никога не съм изпитвала!ПОМОЩ!!
Боянка, очи в очи винаги лъжата се личи, през монитора и аз мога да ти кажа много неща,както и по телефона.Поговори с неог, но и доверие ако си нямате, тогава няма как да помогнем.. или поне аз : )
Защо да е неловко да използва майка си ?! Да и обясни как седят нещата, а вече тя може и да измисли вариант.. или на кафе да идат всички, или някъде в къщи да се съберат на по "пиене" и така.. Има хиляди варианти, щом сте през чин, през една улица и даже майките ви се познават! Винаги можеш да измислиш нещо : )
всичко вече е наред все пак благодаря за позитивните и отрицателни идеи и коментари....