Здравейте!...Съжалявам ако преди е имало такава тема., но те са общо 400...
Та на въпроса! Аз съм 9 клас, или по точно ще бъда! В новия ми клас (от една година съм в гимназия) е един мой стар съученик от 1ви клас сме в един клас, след 6-ти той се премсти, но в 8ми пак се оказахме в един клас, та не знам как стана, но стана просто съм немислимо влюбена в него!..Проблема е, че човека халхабер си няма..то просто нашите "отношения" хич ги няма (ако може да се нарекат отношения де) в старото училище не бяхме приятели, дори не се пооздравявахме, сега също за една година сме говорили най много пет пъти...и то общи неща.... той стои един чин зад мен и това ме влудява, мине ли покрай мене пърхат пеперуди в стомаха ми буквално! Аз наистина вече полудявам...Мисля че на този етап той си няма приятелка, има едно момиче в моя клас,тя е на чина зад мен а той е зад нея...те са доста близки и по едно време си мислех че тя го харесва, но установих че тя си има приятел ВЕЧЕ....Тъй съвсем скоро пак започва годината, а да и впрочем ние живеем през една улица,майките ни са големи приятелки, но ние за жалост не....Моля ви помогнете ми дайте ми някакъв съвет, нещо, всеки ден мисля за този човечец...много неща ми напомнят за него просто превъртам наистина..!!!!!)))Много Ви благодаря предварително, съжалявам ако има грешки или ако темата ми се повтаря