.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Ами майките ви щом са такива големи приятелки,сигурно си ходят на гости?И някой път си измисли оправдание да отидеш заедно с нея.Ако имаш късмета той да е там - майките ви 100 процента ще ви изпратят в неговата стая,за да могат да клюкарстват.Поне при мен винаги така става (за съжаление,не с момчето,което харесвам) . И естествено опитай се да контактуваш повече с него в училище.Пък след време ще усетиш,ако той има някакви симпатии към теб.
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Голям фен Аватара на Eskapel4o
    Цитирай Първоначално написано от druzilla Виж мнението
    Ами майките ви щом са такива големи приятелки,сигурно си ходят на гости?И някой път си измисли оправдание да отидеш заедно с нея.Ако имаш късмета той да е там - майките ви 100 процента ще ви изпратят в неговата стая,за да могат да клюкарстват.Поне при мен винаги така става (за съжаление,не с момчето,което харесвам) . И естествено опитай се да контактуваш повече с него в училище.Пък след време ще усетиш,ако той има някакви симпатии към теб.
    +1 това щях да кажа и аз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си