Здравейте =) От много време се чудя и така и не мога да се наканя да отида на почистване на лице при козметик,понеже преди време брат ми имаше голям проблем с лицето именно след такава процедура, а и ми се е случвало самата аз да патя от некадърност дори и при една обикновена кола маска на крака. Проблемът е обаче, че наистина имам нужда. Нямам кой знае колко пъпки, но имам адски мазна кожа и доста черни точки, които просто не мога да изчистя сама, въпреки че почиствам лицето си на пара, използвам хубави продукти, ексфолирам, овлажнявам. Била съм при дерматолог, на изследвания и всичко ми е наред, просто кожата ми е много чувствителна. Въпросът ми е дали вие ходите на такова почистване? Ако да –– къде, какво представлява процедурата, колко време след това кожата ви остава зачервена, имали ли сте някакви проблеми, колко редовно го правите? Ако не – защо, имате ли някаква причина да смятате, че не е хубаво и т.н. Просто наистина имам нужда да отида, но ме е страх да не вземе да ми се възпали лицето, защото кожата ми е чувствителна, и да стане още по-зле...