- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 1 към 3
имам следния проблем с 3 момичета едновременно условно ще наречем М1,М2,М3.
М1 ми е приятелка от детство който казва че няма приятелство между момче и момиче съм готов да споря до живот с него. Значи така с нея сме почти неразделни тя си има приятел но е от дашните ако ме разбирате :Д та искам да правя само секс с нея нищо друго просто секс. Но се опасявам да не се разруши приятелството ни да не си помисли че съм влюбен в нея .
М2 знам че ме харесва от доста време но аз как да ви кажа хем я харесвам хем не нз и аз .
М3 с нея бяхме гаджето около месец аз я харесвах тя ме харесваше но скъсахме по неини думи защото съм избързал като съм и казал обичам те и вече не изпитвала нищо към мен . По-късно разбрах че не е заради това а защото още изпитва чувства към старото си гадже. преди да тръгнем знам от най-добрата и приятелка че направо е луднала по мен но какво стана.....„
Помогнете ми благодаря предварително![]()
![]()
M3 - шута. М2 не си заслужава. М1 е единствената алтернатива, която е 50-50.
Ако питаш мен, докато не намериш, на ЦС език, колта (M4), ще ти бъде странно.
Да обичаш не значи да смяташ твърде много![]()
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Еее ако държиш на приятелството с М1 по-добре се откажи от секса с нея. Другите две не си заслужават и единкато каза на М3, че я обичаш, наистина ли беше така, това ли чувстваше?
Не прави секс с приятелка, не тръгвай с момиче, което те харесва, но ти него явно НЕ, не се занимавай и с момичета, който не знаят какво искат(М3)
Не твърдо . Просто съм импулсивен човек и каквото ми е на момента го казвам . Риск печели риск губи
На колко години си?!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
има ли значение ? Hа 20
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
на 20 съм защо ?:P
![]()
Звучиш ми като 14 годишен. С М2 и М3 не се занимавай, а ако искаш да си запазиш приятелсвото с М1 не прави нищо, а и тя си има приятел все пак.
^^^
Бургас <3
Значи с м1 с те си много близки, но всичко, което искаш в крайна сметка е секс и те е, че си има приятел, а пък ти дето я познаваш от детството още не си получил каквото искаш. М2 пък ще ти пусне, но нищо не те привлича в нея. М3 е тръгнала с теб прибързано и нищо не иска от теб... Търси си четвърта.
M3 - бий ѝ шута, не си заслужава.
М2 - също няма смисъл, момичета колко искаш.
М1 - казваш, че сте най-добри приятели с нея от много време, а искаш просто да спиш с нея? Пък и има приятел, според мен по-добре си намери друга, недей да рискуваш дълго приятелство.![]()
М1 - имате страхотно приятелство, защо трябва да го разваляш заради 1 секс
М2 - Като не ти харесва, недей да тръгваш с нея
М3 - Остави я
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Доста се чудех да ти отговарям ли изобщо... Човече, на 20 си, а не можеш да вземеш сравнително елементарно решение. Нито цениш приятелството, нито цениш достойнството на уж приятелката си, нито цениш взаимоотношенията й с приятеля й, имайки предвид че връзка се гради от двама, а не от трима, нито използваш това върху раменете ти по предназначение!
Не знам на какво би заприличал форума, ако всички 20 и 20+годишни, пишещи тук, пускаха тема за всяко едно важно решение в живота им.
^ Калпазанката го каза прекрасно.
^А си мислех, че това ми е най-нескопосаният пост ever!
С М1 сте неразделни от малки и сте най - добри приятели ? Предполагам я обичаш като приятел. Един истински приятел никога не би си помислил това, което го мислиш ти...Ако спиш с нея има шанс да й провалиш връзката с другото момче. Намери си М4!!
Спри да даваш надежди на мацка 2, може би е готина като човек и със сигурност не заслужава това. Ако случайно решиш, че я харесваш и искаш да опитате, тя ще е единствения добър до някъде избор според мен. Но ако не е твоя човек, не я наранявай като спиш с нея за да видиш има ли нещо специално, а после да я зарежеш. Тя НЕ е играчка. Мацка 3 е кифла и не знае к'во иска, а мацка 1 ти е приятелка (макар че се съмнявам здраво за какво приятелство става въпрос) и освен това е заета. Какво по-ясно решение искаш?!
Намери си М4, баси... нямаш ник'во бъдеще с нито една от М-тата. Явно си доста отчаян, че да избираш между такива варианти...
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Помисли хубаво за М2 ако я харесваш тръгни с нея, но ако не я харесваш не и давай напразни надежди. Само ще я нараниш и ще и е супер гадно![]()
Това ,ако го го направиш с мацката М1 ,ще си пълен идиот!
А М3 е бита карта,прекратили сте връзката си ,защото тя има чувства към бившият си ,ами имаш ли време и нерви да изчакаш да го преодолее?Имайки предвид ,че си само утеха..
М2 е по-сигурният вариант,след като те харесва...излезте и виж какво може да излезе от цялата работа.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Най - добре не се занимавай с нито една от трите. С едната твърдиш, че сте добри приятели и оспорваш това, че между момче и момиче не може да има приятелство, а в следващия ред твърдиш, че искаш да правиш секс с нея. Това ли са твоите представи за приятелството, всъщност? М2: Сам мисля, че можеш да се разбереш с чувствата си. М3: Каквото с нея е било, било. Не те е харесвала, а просто те е използвала като заместител на бившия й приятел. И трите не са вариант, така че се откажи и си търси друга секс-приятелка или гадже.
Бахти формулата честно.
М1+М2+М3 = -секс (с отрицателен знак, сеш се)
М1-М2-М3 = минимален шанс за секс (какво като е дащна, къде пише, че пък ти си ѝ по вкуса).
Във всеки случай, сполучливата ти формула изглежда така:
-М1-М2-М3=М4...
А ся върви ме разбери, щото и аз се обърках.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Хем си готов да спориш,че има приятелство, хем искаш само чук и бег. Говориш като разгонен 13 годишен, който не цени никой. На третата мацка си казал,че я обичаш само след един месец?Искаш ей така секс с някой защото е дащен? Втората не знаеш дали я харесваш?Е ,честно ми кажи, звучи ли ти сериозно?Не им трябваш нито на М1,нито на М2 и М3. Седни малко,помисли,порасни и тогава действай!Не си само ти в тези взаимоотношения.Не е само секса най- важен.Тия момичета не са само буква и цифричка -имат чувства и личен живот.