.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: АУЧ

Hybrid View

Unhappy АУЧ

Здравейте. Започвам с това, че имам непоносима фобия и страх от кръв и от доктори.
    А сега същинското:
    ОТКЪСНАХ ПОЛОВИНАТА СИ НОКЪТ НА КУТРЕТО на крака
    Някак си, преди около месец, се бе сцепил през средата и от тогава външната половина много стърчеше и ме дразнеше. И снощи я хванах с пинсета и я изстръгнах. Зная, че е адски глупаво- можела съм да я отрежа и така нататък- не, не можех. Нокътят ми е твърде мъничък и освен това не бе пораснал изобщо. След като счупената част не растеше, реших, че вече е излишна и трябва да я разкарам, за това просто я махнах. Снощи не ме болеше въобще. Но към три през нощта се събудих и цялото ми кутре пулсираше, днес много силно ме боли и е съвсем леко подуто. Почистила съм мястото с кислородна вода и памук, но продължава да ме боли адски силно. Как да успокоя болката, без да посещавам клиника или да се налага да ме режат някъде?

Повече от фен Аватара на mkio
    Студен компрес помага за отока и болката. А на мен лично при оток много ми помага компрес от оцет. Вържи си една кърпа, напоена с оцет на пръста и я дръж няколко часа. Има огромен ефект, но ако имаш рана до нокътя ще ти щипе.

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Такам дядо ми преди години беше стъпил на нещо и си беше направил рана на малкия пръст..Не знам дали я е дезимфекцирал или не,но след време му се възпали.Наложи се да му ампутирът пръстта,после крака от коляното на долу..Ти си прецени дали няма да е по-добре да отидеш на лекар?
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Фобия от лекари… Хайде стига преструвки. Кутрето ти може да те боли цял ден, ако не вземеш мерки на време.
    Последно редактирано от lamer4e7o : 08-25-2012 на 10:10

Не е глупост, а болестно състояние

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Съмнява ме, че ще се оправи пръста ти без да посетиш лекар, но щом така искаш… Слагай му бинтове, марли и т.н., щом си решила.

Повече от фен Аватара на mkio
    За мен е излишно да ходиш на лекар, като единственото, което може да ти изпише е студен компрес и някое бебешко кремче за успокояване.

Супер фен Аватара на DennisCobain
    Гледай да не се инфектира, че става лошо.. Кръц, кръц.. Няма кутрееее

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си