- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Объркана работа...
Според вас, какво трябва да се направи, когато харесваш някое момиче и то много, а тя харесва друг, но в същото време се зарибява с теб, та дори те харесва. А момчето, което тя иска, не му пука за нея?
Чудя се, какво да направя - да продължа или да я игнорирам?
Има голям шанс да я "хвана", но това момче, което харесва е постоянно там, където тя излиза всяка вечер... И не мисля, че ще чувствам добре, когато става така... И няма да съм сигурен, че всичко е наред...
Ама тя знае ли кво иска? Харесва един, а се зарибява с теб. А ако се получат нещата от къде си сигурен, че няма да се занимава с други? Остави я, не се занимавай с глупости.
^^^
Бургас <3
Може да има симпатии и към двама ви. Ако излизаш с нея и се засичате и с другото момче, си се дръж нормално, не се отнасяй с него като към конкуренция. Вместо да се чудиш по какъв начин да се самозатрудниш :Д, се успокой и бъди хладнокръвен. Щеше да е странно други мъжки да не се навъртат около момичето, не мислиш ли?
Щом толкова си я харесал, не се отказвай.
Последно редактирано от paradosou : 08-25-2012 на 09:44
Не се занимавай с нея
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Той момчето дори не знае, че се "занимава" с мене. А и него не му пука за нея, ама дали ще го разбере тя на време...
Покани я на кино, разходка или нещо подобно, да сте само двамата, и виж какво ще стане :Д
Не ти трябва момиче което напълно не знае какво иска и е толкова нерешително. И както казаха по-горе нищо чудно просто да те използва за да накара другият да ревнува. От такива стой по-далеч.
Игнорирам я... Днес ми писа, но се държах не много добре...
Имам няк'во странно чувство в мен, но ще потърпя малко...Надявам се бързо да мине
Игнорирай я.
Първо харесвала друг, после се е зарибявала с теб и даже те е харесвала - някаква лигла, която си мисли, че света се върти около нея. Не знае какво иска. А след време, ако сте заедно, това може да се случи и на теб. Да се зарибява с други, когато е с теб. Ти си решаваш. Ти я познаваш, така че сам решавай как ще действаш и дали изобщо има смисъл.
Нещо днес... що така не ви разбирам...
Ако те кефи - действай.
Ако не те кефи достатъчно - не действай.
Голяма дилема...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Абеееее, я сега помисли. Харесваш си момиче, което си харесва някой и в същото време се 'зарибява' с теб. За какво въобще я харесваш, като е ОЧЕИЗВАДНО, че момичето е поредната тъпа п*тка, която не знае какво иска.
Както някои по-горе казаха има огроомна вероятност да се забива с тебе, само за да го накара другия хубавец да ревнува.
Моят съвет е СПРИ ДА СЕ ЗАНИМАВАШ С НЕЯ. Явно не те заслужава, с времето ще намериш някоя истинска, за която наистина си заслужава да се бориш.
зависи какъв човек си. аз бих си гледал кефа / наебал 2-3 пъти и си продължавам
Виж кво,ако беше 'твоето момиче' ,щеше да те забележи и да иска да е с теб.След като просто си губи времето във флиртове,значи сам трябва да си вадиш изводите.
Почти убедена съм, че се занимава с теб само защото се опитва да накара въпросното момче, което харесва, да и обърне внимание.
Ако ли не е така, значи се потвърждава другото, че просто не знае какво иска.
И в двата случая, смятам, изводът е ясен ----> не се занимавай с нея.