.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Объркана работа...

Според вас, какво трябва да се направи, когато харесваш някое момиче и то много, а тя харесва друг, но в същото време се зарибява с теб, та дори те харесва. А момчето, което тя иска, не му пука за нея?

Чудя се, какво да направя - да продължа или да я игнорирам?

Има голям шанс да я "хвана", но това момче, което харесва е постоянно там, където тя излиза всяка вечер... И не мисля, че ще чувствам добре, когато става така... И няма да съм сигурен, че всичко е наред...

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Ама тя знае ли кво иска? Харесва един, а се зарибява с теб. А ако се получат нещата от къде си сигурен, че няма да се занимава с други? Остави я, не се занимавай с глупости.
    ^^^
    Бургас <3

Супер фен Аватара на paradosou
    Може да има симпатии и към двама ви. Ако излизаш с нея и се засичате и с другото момче, си се дръж нормално, не се отнасяй с него като към конкуренция. Вместо да се чудиш по какъв начин да се самозатрудниш :Д, се успокой и бъди хладнокръвен. Щеше да е странно други мъжки да не се навъртат около момичето, не мислиш ли?
    Щом толкова си я харесал, не се отказвай.
    Последно редактирано от paradosou : 08-25-2012 на 09:44

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от waller12345 Виж мнението
    А момчето, което тя иска, не му пука за нея
    Може би просто се забива с теб,за да го накара да ревнува?
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Не се занимавай с нея
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Той момчето дори не знае, че се "занимава" с мене. А и него не му пука за нея, ама дали ще го разбере тя на време...

Повече от фен Аватара на thelover3
    Покани я на кино, разходка или нещо подобно, да сте само двамата, и виж какво ще стане :Д

Не ти трябва момиче което напълно не знае какво иска и е толкова нерешително. И както казаха по-горе нищо чудно просто да те използва за да накара другият да ревнува. От такива стой по-далеч.

Игнорирам я... Днес ми писа, но се държах не много добре...

Имам няк'во странно чувство в мен, но ще потърпя малко...Надявам се бързо да мине

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Игнорирай я.

Първо харесвала друг, после се е зарибявала с теб и даже те е харесвала - някаква лигла, която си мисли, че света се върти около нея. Не знае какво иска. А след време, ако сте заедно, това може да се случи и на теб. Да се зарибява с други, когато е с теб. Ти си решаваш. Ти я познаваш, така че сам решавай как ще действаш и дали изобщо има смисъл.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Нещо днес... що така не ви разбирам...
    Ако те кефи - действай.
    Ако не те кефи достатъчно - не действай.
    Голяма дилема...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    Абеееее, я сега помисли. Харесваш си момиче, което си харесва някой и в същото време се 'зарибява' с теб. За какво въобще я харесваш, като е ОЧЕИЗВАДНО, че момичето е поредната тъпа п*тка, която не знае какво иска.
    Както някои по-горе казаха има огроомна вероятност да се забива с тебе, само за да го накара другия хубавец да ревнува.
    Моят съвет е СПРИ ДА СЕ ЗАНИМАВАШ С НЕЯ. Явно не те заслужава, с времето ще намериш някоя истинска, за която наистина си заслужава да се бориш.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от Anichkaxxwee Виж мнението
    Не се занимавай с нея
    Съгласна съм. Не ти трябва момиче, което харесва един, а в същото време си играе и с друг.

Голям фен
    зависи какъв човек си. аз бих си гледал кефа / наебал 2-3 пъти и си продължавам

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Виж кво,ако беше 'твоето момиче' ,щеше да те забележи и да иска да е с теб.След като просто си губи времето във флиртове,значи сам трябва да си вадиш изводите.

Почти убедена съм, че се занимава с теб само защото се опитва да накара въпросното момче, което харесва, да и обърне внимание.

Ако ли не е така, значи се потвърждава другото, че просто не знае какво иска.

И в двата случая, смятам, изводът е ясен ----> не се занимавай с нея.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си