- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Споделете любимата ви анимация,детско.
Та да споделим любимите си анимационни филмчета и предавания.
Харесвам Спонджбоб ;д.
И съм голям фен на Аватар:Последният въздъшен повелител.
Имаше една анимация "Магьосници" смислена беше. не се сещам за други ;д
И аз харесвам Spongebob,The simpsons ми е любимото.
Също така повече филми на walt disney,макар да са
детински - все още ги гледам с удоволствие.
И много ми харесва the death notе,въпреки че то май не спада
много към тази категория.![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Семейство Симпсън
Финиъс и Фърб
Ледена епоха
... и като малка обожавах Уинкс.![]()
ааа да и уинкс ги бива нема нищо смешноаз забравих тотално ледената епоха
![]()
Значи любимите ми от детството са: THE Simpsons, Оги и хлебарките, Sponge bob ииии Седрик
Times have changed and times are strange
Here I come , But I ain't the same
Това е. http://prikachi.com/images/414/5191414U.jpg
Не го дават вече,но може да го гледаш в нета.![]()
The Simpson.. класика
Цар Лъв <3
Денис белята
Ice age
Afro Samurai , Dantes Inferno , Vampire Hunter D , Azureus Rising and mooorreeee ;D
"Tom & Jerry" - 4ever <333... и старите къси анимацийки с Плуто на дисни от 1950 г.
![]()
![]()
Бе не е едно spongebob, tom and jerry woody the woodpecker и др. Но най-много spongebob
Скуби Ду
Том и Джери
Ну пагади
Барби
Анастасия
Кураж страхливото куче
Оххх толкова са многоо .
Powerpuff girls, Ed Edd and Eddy, Johny Bravo, Тhe Lion king, The little mermaid, Aladdin, Courage the cowardly dog, Snow white, Cinderella, Lilo and Stich, Yu Gi Oh!, Тоm and Jerry, Ice Age, Ratatouille, Toy story, Phineas and Ferb ... боже толкова са много, има още над 50 сигурно, но не ми се пише толкова.
Всичките ги обожаваааааам !
Цар Лъв 1,2,3; Ледена епоха 1,2,3,4; Спирит, Ловен сезон 1,2,3; Аладин и вълшеблата лампа, Аладин и завръщането на Джафар, Аладин и царят на разбойниците; Том и Джери; Попай моряка; Уди кълвача; Покемон; Yu-Gi-Oh и още много други...![]()
еммии .. мнооогоо са .. например : Franklin , Ice Age , Tom & Djerry , Мечо Пух , Winx , Yu-Gi-Oh , Ed Edd and Eddy , Sponge Bob , Snow white , Cinderella , Toy story , Phineas and Ferb .. абее имаа ощеее мнооогоо .. ноо не мии се изреждаа :Д:Д