.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Проблем със микрофона

Здравейте!

На скоро си купих един лаптоп от Китай и няма вграден микрофон.
    Пробвах да си сложа слушалки с микрофон и само микрофон но пак не работи, но от тонколните се чува.
    Не знам дали са драйвери.
    Искам да попитам дали просто микрофона и слушалките не са били за друг windows или просто нямам такава карта в лаптопа, нз какво е и ако някой знае къде се продават такива звукови карти за микрофон :d или дали изобщо могат да ми сложат ще съм много благодарен
    Последно редактирано от illusi0nis7 : 08-23-2012 на 23:03

Мега фен
    виж точният модел на аудио адаптера с aida, ето линк: http://www.majorgeeks.com/AIDA64_Ext...ion_d6606.html

трябва да провериш в computer --> summary или в motherboard --> motherboard, там някъде трябва да излезе точният модел на саунд адаптера, също така кажи какъв е windows-а, xp, vista или 7?
    Последно редактирано от npp : 08-25-2012 на 08:14

мс widows 7 starter

Мега фен
    ще е по-лесно да ти се помогне ако се знае точният модел на звуковият адаптер на гореспоменатият от теб лаптоп, това може да се провери лено чрез програмата aida64, ето линк: http://www.aida64.com/downloads/aida64extreme260exe

просто я инсталирай и стартирай, и там в прозореца на програмата, от лявата страна кликни върху computer --> summary и там потърси където пише audio adapter или sound adapter като скролираш страницата, там в това поле трябва да е написан точният модел на звуковият адаптер, също така ако можеш да дадеш марката и точният модел на лаптопа в случай че имат интернет страница, там може да имат драйвер за изтегляне

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си