- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Идеалния подарък за една жена
Здравейте чудя се какво да купя на приятелката ми. Знам, че жените много обичат да им подаряват цветя но вече и подарих няколко букета и искам нещо различно ако може някое момиче да каже на какво би се зарадвала? Повод няма просто искам да я изненадам сега сме в идеални отношения ако това е от значение![]()
^Да, това е сладко.
Може и някоя симпатична книжка, стига да знаеш какво я влече наистина и какво би й харесало.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Как ще е по - добре: Тя да си я избере или аз да и я избера и да и я подаря?
За книгата или за плюшката питаш?![]()
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Е нали искаш да я изненадаш? Ти трябва да избереш.
По-добре ми се вижда някаква семпла сребърна висулка за врата.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Раязпитай я тактично дали си е харесала някоя книга. А иначе огромна плюшка, синджир, гривна, пикник. Зависи какво харесва.
^^^
Бургас <3
тя не носи герданчета и т.н гривни и обеци носи но плюшена играчка ми се струва доста добър подарък.
Гледай да е нещо миловидноКоте, катеричка, герой на Дисни... Внимавай с патета и слончета!
![]()
Мисля да е или коте или катеричка защото много често като ходим в зоопарк тя като види катеричка и и заблестяват очичките![]()
Пробвал сам го това когато ми казаха, че на жените им се прави повече секс като хапнат шоколад и купих 7-8 шоколада.
Ау, 300 грамова милка ми е любимия подарък наред с книга и обици някакви. :дд Исках да кажа, че милка и плюшена играчка са най-добрите идеи и биха се харесали на всяко момиче.
книга не ми харесва като подарък...
плюшена играчка става, но гледай да е хубава, материалът, от който е изработена на пипане да е мек, качествен, а не да изглежда все едно е от китайския. може да не е задължително животинче - може сърце или нещо такова. ти си знайш какъв точно.
друго на какво бих се зарадвала... да ме заведе на ресторант примерно... нали да си личи, че е организирано от него, а не просто излизаме и решаваме да отидем да ядем някъде на момента, ти да платиш, там масата да е предварително готова ау.
животни обича ли? домашни любимци някакви? Може да и купиш някакви декоративно мишле (аз имам такова), хамстерче и да го сложиш в кутия с панделка или нещо такова. и там евентуално да я спонсорираш за аквариум, талаш, къщичка..Или декоратично зайче (около 30 лв са), но ще трябва клетка, а те са по-скъпички мисля.
друго... харесвам джунджурии - обеци, гривни, пръстени, но може да не уцелиш нещо по вкуса и - ако е сребърно най-вероятно ще и допадне, но пак виж какви неща обича да носи - по-масивни, по-нежни, с камъни и т.н. за обеците е същата работа - ако са сребро, ок, но иначе ако са такива джиджани може големината или цвета да не и хареса, защото по принцип ги съчетаваме с цвета на дрехи/чанти и т.н.
ако искаш да си по-практичен, може някаква дреха/чанта/обувки да и подариш - т.е. да и кажеш, че искаш да и направиш подарък и ще и дадеш пари и заедно ще отидете да си хареса нещо и да и го купиш.
каквото и да и подариш мисля, че няма чак такова значение, важен е жеста. :P
^Трябва да прецени вкуса й за бижута- тя може да предпочита цирконий/жълто злато, а той да се нахлузи с пари за сребро не върви.
Мразя плюшени играчки, но пък имам една подарена, на която не мога да и се накефя. Като цяло, каквото и да е, ще го оцени. Самият жест е готЯн. Но да, както казаха, шоколад/плюшка. ^^
Давай с плюшен вибратор най ще и хареса, ама гледай да не е от най-скъпия модел, че да не земе да хареса повече него от теб![]()
Каква плюшена играчка мислиш да й подариш?