- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Идеалния подарък за една жена
ужс
ти си типична женска
Книгата е СТРАХОТЕН подарък.
Ако някой ме заведе на ресторант, ще се чувствам АДСКИ неудобно, особено пък ако всичко е по план график. Изглежда ми официално. Не обичам официалностите.
Идеята с животното е хубава.
А дрънкулките тип обеци/гривни/като цяло бижута, никога не съм я харесвала. Както и дрехи/парфюми/чанти/такива работи. Материални работи. Сигурно ще са хубави, ако имат някаква символика.
И като цяло радвам се повече на жеста, от колкото на самия подарък. Аз даже не обичам да получавам подаръци, които мога да пипна. Чувствам ги незаслужени.
Най-хубавия подарък за едно момиче (защото не се чувствам жена), са емоциите, които оставяш у нея. Някакви преживявания, които след време като си спомни, ще я накарат да се усмихне и да й стане топло на душичката.
А като се замисля не мога и да избирам подаръци, много съм зле и все си мисля, че няма да се харесат.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
За играчката - добре е, да .. (:
Но може и бижу да й вземеш
Както казаха, че тя можела да харесва злато, а пък автора да й купи сребро - не знам, би трябвало да я познава дотолкова, че да знае какво харесва (:
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Купи й нещо символично, ако държиш да е купено. Напиши и стих и го поднеси много романтично. Заведи я някъде и й рецитирай някакъв романтичен стих. Добре ще е.![]()
Книга, шоколад, плюшена играчка, стихове...
Мисля съвсем инцидентно да пратя линк към тази тема на приятеля ми.![]()
И спря да се върти за миг земята..
ако е кама сутра може
ХАХАХАХАХ
не знам обаче защо коментираш предложенията ми кое става и кое не, момчето не пита това в темата си. това е моят вкус и моята гледна точка, и това би ми харесало на мен, и не виждам какво лошо има. какво да направя като не ти харесва идеята за ресторант или бижута, не значи, че и на нея няма да и харесат :д
хубу де, няма лошо
аз също изказвам мнение
Не знам на колко си, но ако преди 10 години книгите са стрували стотинки, сега има такива, които са над 20лв.
Явно си от момиченцата, които обичат да ги водят по молчИтата и да им блестят злАтата в очичките, въпрос на вкус, да.
4XCOKИ
4XCOKИ
Подари и книга - ама първо виж какъв стил харесва, после мога да ти препоръчам нещичко.
Щрудел ти била ли си родена когато книгите са стрували стотинки? Защо нападаш момичето, за дето има вкус към други неща и й харесват друг тип подаръци? Всеки има вкус, ти си никой, за да и даваш акъл и да я съдиш за това, че й е кеф, да и подаряват бижута и т.н. - има си нейните си нейните си причини.
4XCOKИ
Добре, че ти не си - личи ти какво си мъжко момиче.
Пък на село сигурно и без това си и нямате ресторанти.
След, като си разказала, че искаш да те изнасилят твоята преценка и разум са поставени под съмнение, и въобще не е коректно да съветваш други момичета или да им даваш мнение.
Пък и ти не даваш мнение - ти казваш как се чувстваш и си потвърждаваш социалната неадекватност и проблемите в общуването.
После пък нападаш авторката, без причина... Ебаси и полезното мнение изказваш. Ти си прекрасен модератор.
Frozen is heaven and frozen is hell.
And I am dying in this living human shell.
I am a dying God, coming into human flesh.
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ
Подкрепям идеята за плюшката.Но моето предложение е по-скоро плюшка тип възглавница-било сърце,цвете и други подобни.Придружено от една мила картичка и 300-грамова Милка,направо ще и се разтупти сърчицетоНай-вече,защото жестът е без повод и е много мил.А всички момичета обичат да бъдат обгрижвани и половинките да правят неща,с които доказват обичта си към тях.
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
4XCOKИ
да си личи, че е мислен и да влиза в употреба.
непотребни неща не ми трябват.
На русокоска(?) предложението е добро - малко сладникаво, ама ти си познаваш момичето - сам ще прецениш.
Едит: Щруди ти материално моме ли си?
Въобще недей да ми отговаряш, а вземи отиди на психолог. И спри да спамиш.
Frozen is heaven and frozen is hell.
And I am dying in this living human shell.
I am a dying God, coming into human flesh.
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ
На колко години е момичето? В профила ти пише, че си на 15-това вярно ли е? Мислех да предложа бутилка вино + приготвена от теб вечеря, ама ако са ви тея годините идеята отпада
Заведи я на кино и изберете някой хубав филм. На колкото и години да е би трябвало да го оцени, особено ако й дадеш тя да избере филма.Плюшката също е сладък подарък.
На мандръсана жена , цвеке и не требва.
ти знаеш най-добре кво харесва , как може да питаш нас
4XCOKИ
Мадам Щрудел ще ми отговорите ли на въпроса, дали сте материална дама? Не е кОлтурно да пренебрегвате така въпросите, а вие нали уж сте дама...
ако слушаш странния щрудел , си загазил здраво в лайната брат. странно момиче е , едва ли може да ти помогне , освен да ти стане смешно кви странни възгледи има и кой как и кога я е наебал и как жените , които може да имат мъже / или обратно / не са добри хора. избери нещо за момичето , което знаеш , че ще и хареса. ако е класна мадама - вечеря в ресторант , несериозна - някаква шега , ваучер за пързалка етс , наивна и неприятно мила - ваша снимка , изработена по подходящ начин
Ех Щруди, Щруди... виде, че стана напечено и се омете... много възпитано, много...
Не знам това с изнасилването какво общо имаше с темата.... И за твое сведение това е една от най-разпространените женски фантазии! Не за истинско изнасилване става въпрос, разбира се.
Иначе по темата- аз бих се зарадвала на какъвто и да е подарък стига да е от сърце, но много по- голямо впечатление би ми направило нещо, в което има смисъл и символика.... Искам да кажа, че плюшката е готин подарък, но не е нещо оригинално и запомнящо се. Бих предпочела една романтична вечер заедно някъде, отколкото плюшка. Ако обича книги и знаеш какъв стил й харесва, според мен доста би я зарадвал, защото ще си се постарал да намериш добра книга, а не просто да влезеш в магазин за подаръци и да й купиш плюшено сърчице.
Пич/пичка, от кога да харесваш книги и да си имаш някакви скрупули, виждания и тем подобни, се счита за селско? о.о И какво е лошото някой да бъде "мъжко момиче"? Лично аз не обичам някой да ме черпи или да ми купува дрехи. Айде, да се изтърси пред вратата с шоколад или сладолед да, ама да ме води някъде не ми харесва много като идея. Както каза щтруделката, твърде е официално.
Целта ми беше да я изненадам без повод не мисля, че просто ей така без повод трябва да и купя бижутерски магазин или купон да направя няма значение няма да ме разберететака или иначе вече сам и подарил плюшена мечка, на която много се зарадва
!