- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Идеалния подарък за една жена
Здравейте чудя се какво да купя на приятелката ми. Знам, че жените много обичат да им подаряват цветя но вече и подарих няколко букета и искам нещо различно ако може някое момиче да каже на какво би се зарадвала? Повод няма просто искам да я изненадам сега сме в идеални отношения ако това е от значение![]()
^Да, това е сладко.
Може и някоя симпатична книжка, стига да знаеш какво я влече наистина и какво би й харесало.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Как ще е по - добре: Тя да си я избере или аз да и я избера и да и я подаря?
За книгата или за плюшката питаш?![]()
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Е нали искаш да я изненадаш? Ти трябва да избереш.
По-добре ми се вижда някаква семпла сребърна висулка за врата.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Раязпитай я тактично дали си е харесала някоя книга. А иначе огромна плюшка, синджир, гривна, пикник. Зависи какво харесва.
^^^
Бургас <3
тя не носи герданчета и т.н гривни и обеци носи но плюшена играчка ми се струва доста добър подарък.
Гледай да е нещо миловидноКоте, катеричка, герой на Дисни... Внимавай с патета и слончета!
![]()
Мисля да е или коте или катеричка защото много често като ходим в зоопарк тя като види катеричка и и заблестяват очичките![]()
Пробвал сам го това когато ми казаха, че на жените им се прави повече секс като хапнат шоколад и купих 7-8 шоколада.
Ау, 300 грамова милка ми е любимия подарък наред с книга и обици някакви. :дд Исках да кажа, че милка и плюшена играчка са най-добрите идеи и биха се харесали на всяко момиче.
книга не ми харесва като подарък...
плюшена играчка става, но гледай да е хубава, материалът, от който е изработена на пипане да е мек, качествен, а не да изглежда все едно е от китайския. може да не е задължително животинче - може сърце или нещо такова. ти си знайш какъв точно.
друго на какво бих се зарадвала... да ме заведе на ресторант примерно... нали да си личи, че е организирано от него, а не просто излизаме и решаваме да отидем да ядем някъде на момента, ти да платиш, там масата да е предварително готова ау.
животни обича ли? домашни любимци някакви? Може да и купиш някакви декоративно мишле (аз имам такова), хамстерче и да го сложиш в кутия с панделка или нещо такова. и там евентуално да я спонсорираш за аквариум, талаш, къщичка..Или декоратично зайче (около 30 лв са), но ще трябва клетка, а те са по-скъпички мисля.
друго... харесвам джунджурии - обеци, гривни, пръстени, но може да не уцелиш нещо по вкуса и - ако е сребърно най-вероятно ще и допадне, но пак виж какви неща обича да носи - по-масивни, по-нежни, с камъни и т.н. за обеците е същата работа - ако са сребро, ок, но иначе ако са такива джиджани може големината или цвета да не и хареса, защото по принцип ги съчетаваме с цвета на дрехи/чанти и т.н.
ако искаш да си по-практичен, може някаква дреха/чанта/обувки да и подариш - т.е. да и кажеш, че искаш да и направиш подарък и ще и дадеш пари и заедно ще отидете да си хареса нещо и да и го купиш.
каквото и да и подариш мисля, че няма чак такова значение, важен е жеста. :P
ужс
ти си типична женска
Книгата е СТРАХОТЕН подарък.
Ако някой ме заведе на ресторант, ще се чувствам АДСКИ неудобно, особено пък ако всичко е по план график. Изглежда ми официално. Не обичам официалностите.
Идеята с животното е хубава.
А дрънкулките тип обеци/гривни/като цяло бижута, никога не съм я харесвала. Както и дрехи/парфюми/чанти/такива работи. Материални работи. Сигурно ще са хубави, ако имат някаква символика.
И като цяло радвам се повече на жеста, от колкото на самия подарък. Аз даже не обичам да получавам подаръци, които мога да пипна. Чувствам ги незаслужени.
Най-хубавия подарък за едно момиче (защото не се чувствам жена), са емоциите, които оставяш у нея. Някакви преживявания, които след време като си спомни, ще я накарат да се усмихне и да й стане топло на душичката.
А като се замисля не мога и да избирам подаръци, много съм зле и все си мисля, че няма да се харесат.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
ако е кама сутра може
ХАХАХАХАХ
не знам обаче защо коментираш предложенията ми кое става и кое не, момчето не пита това в темата си. това е моят вкус и моята гледна точка, и това би ми харесало на мен, и не виждам какво лошо има. какво да направя като не ти харесва идеята за ресторант или бижута, не значи, че и на нея няма да и харесат :д
^Трябва да прецени вкуса й за бижута- тя може да предпочита цирконий/жълто злато, а той да се нахлузи с пари за сребро не върви.
Мразя плюшени играчки, но пък имам една подарена, на която не мога да и се накефя. Като цяло, каквото и да е, ще го оцени. Самият жест е готЯн. Но да, както казаха, шоколад/плюшка. ^^
Давай с плюшен вибратор най ще и хареса, ама гледай да не е от най-скъпия модел, че да не земе да хареса повече него от теб![]()