Цитирай Първоначално написано от Gwendoline Виж мнението
книга не ми харесва като подарък...

плюшена играчка става, но гледай да е хубава, материалът, от който е изработена на пипане да е мек, качествен, а не да изглежда все едно е от китайския. може да не е задължително животинче - може сърце или нещо такова. ти си знайш какъв точно.

друго на какво бих се зарадвала... да ме заведе на ресторант примерно... нали да си личи, че е организирано от него, а не просто излизаме и решаваме да отидем да ядем някъде на момента, ти да платиш, там масата да е предварително готова ау.

животни обича ли? домашни любимци някакви? Може да и купиш някакви декоративно мишле (аз имам такова), хамстерче и да го сложиш в кутия с панделка или нещо такова. и там евентуално да я спонсорираш за аквариум, талаш, къщичка.. Или декоратично зайче (около 30 лв са), но ще трябва клетка, а те са по-скъпички мисля.

друго... харесвам джунджурии - обеци, гривни, пръстени, но може да не уцелиш нещо по вкуса и - ако е сребърно най-вероятно ще и допадне, но пак виж какви неща обича да носи - по-масивни, по-нежни, с камъни и т.н. за обеците е същата работа - ако са сребро, ок, но иначе ако са такива джиджани може големината или цвета да не и хареса, защото по принцип ги съчетаваме с цвета на дрехи/чанти и т.н.

ако искаш да си по-практичен, може някаква дреха/чанта/обувки да и подариш - т.е. да и кажеш, че искаш да и направиш подарък и ще и дадеш пари и заедно ще отидете да си хареса нещо и да и го купиш.

каквото и да и подариш мисля, че няма чак такова значение, важен е жеста. :P

ужс
ти си типична женска
Книгата е СТРАХОТЕН подарък.
Ако някой ме заведе на ресторант, ще се чувствам АДСКИ неудобно, особено пък ако всичко е по план график. Изглежда ми официално. Не обичам официалностите.
Идеята с животното е хубава.
А дрънкулките тип обеци/гривни/като цяло бижута, никога не съм я харесвала. Както и дрехи/парфюми/чанти/такива работи. Материални работи. Сигурно ще са хубави, ако имат някаква символика.

И като цяло радвам се повече на жеста, от колкото на самия подарък. Аз даже не обичам да получавам подаръци, които мога да пипна. Чувствам ги незаслужени.

Най-хубавия подарък за едно момиче (защото не се чувствам жена), са емоциите, които оставяш у нея. Някакви преживявания, които след време като си спомни, ще я накарат да се усмихне и да й стане топло на душичката.

А като се замисля не мога и да избирам подаръци, много съм зле и все си мисля, че няма да се харесат.