Цитирай Първоначално написано от AngelAntichrist Виж мнението
Добре, че ти не си - личи ти какво си мъжко момиче.

Пък на село сигурно и без това си и нямате ресторанти.

След, като си разказала, че искаш да те изнасилят твоята преценка и разум са поставени под съмнение, и въобще не е коректно да съветваш други момичета или да им даваш мнение.
Пък и ти не даваш мнение - ти казваш как се чувстваш и си потвърждаваш социалната неадекватност и проблемите в общуването.
После пък нападаш авторката, без причина... Ебаси и полезното мнение изказваш. Ти си прекрасен модератор.

Не знам това с изнасилването какво общо имаше с темата.... И за твое сведение това е една от най-разпространените женски фантазии! Не за истинско изнасилване става въпрос, разбира се.

Иначе по темата- аз бих се зарадвала на какъвто и да е подарък стига да е от сърце, но много по- голямо впечатление би ми направило нещо, в което има смисъл и символика.... Искам да кажа, че плюшката е готин подарък, но не е нещо оригинално и запомнящо се. Бих предпочела една романтична вечер заедно някъде, отколкото плюшка. Ако обича книги и знаеш какъв стил й харесва, според мен доста би я зарадвал, защото ще си се постарал да намериш добра книга, а не просто да влезеш в магазин за подаръци и да й купиш плюшено сърчице.