- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Идеалния подарък за една жена
Не знам това с изнасилването какво общо имаше с темата.... И за твое сведение това е една от най-разпространените женски фантазии! Не за истинско изнасилване става въпрос, разбира се.
Иначе по темата- аз бих се зарадвала на какъвто и да е подарък стига да е от сърце, но много по- голямо впечатление би ми направило нещо, в което има смисъл и символика.... Искам да кажа, че плюшката е готин подарък, но не е нещо оригинално и запомнящо се. Бих предпочела една романтична вечер заедно някъде, отколкото плюшка. Ако обича книги и знаеш какъв стил й харесва, според мен доста би я зарадвал, защото ще си се постарал да намериш добра книга, а не просто да влезеш в магазин за подаръци и да й купиш плюшено сърчице.
То нямаше и общо с темата в която тя го написа. Знам ги аз женските фантазии, не се бой. В случая не са фантазии,- фантазиите са нещо интимно. Когато напишеш как искаш някой да те хване и да ти го набута в някоя тъмна уличка си е простащина, и то доста вулгарна такава. (Или просто си нестабилен) И се получава доста извратено после да смяташ, че можеш да дадеш хубаво мнение какво се харесва на момичетата.
Frozen is heaven and frozen is hell.
And I am dying in this living human shell.
I am a dying God, coming into human flesh.
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ
SexWithKillers, оправдания. Като не можеш да защитиш това, което твърдиш - не казвай нищо.
хахаха ти сериозно ли? Простащина? Вулгарна? what the... Трябва да посетиш някой манастир.
Не казвам какво се харесва на момичетата. Изразих мнение. Казах какво ми харесва (и съответно не харесва) на мен.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.