.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Question Ново училище :)

Привет на всички. От тази година отивам в друго училище и няма да познавам почти никого как да се държа с новия ми клас. Някакви съвети?

Супер фен Аватара на weheartiit
    Дръж се естествено !Бъди себе си,отпусни се и заговори хората с които мислиш,че ще можете да намерите общи интреси и които ти изглеждат приятни . Аз също ще съм в ново училище и съм леко притеснена,че не познавам никой.

Дано всичко е окей

Спокойно. Отначало всички ще се притесняват и ще са на групички от по 2-3,които са се познавали от преди. Но след няколко дена ще се отпуснат и после ще имаш чувството, че си ги познавал цял живот.

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Аз също отивам в ново училище и то в друг град..Сега се запознах с едно момиче,което учи там,но освен нея не познавам никой.Май ще си бъда outsider..
    Иначе weheartit ти го каза много правилно.Бъди себе си и който трябва ще те хареса
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

anonymous895156
    Guest
    Аз също бях в ново училище преди 2 години (в нашата гимназия има и прием след 4-ти клас). Познавах само трима души. Спомням си колко неловко беше на всички първите няколко дни Трябваше ми месец и половина да запомня всички имена, а след декември вече всички общувахме помежду си. Та нещата ще се наредят сами, така че спокойно - както си намерил приятели в първи клас, така ще намериш и сега.

Повече от фен Аватара на thelover3
    Има много такива темии...

Споко, като минат няколко седмици и всичко ще е различно
    Просто говори с всички и бъди приятелски настроен

Като за начало си говори с ВСИЧКИ, не само с тези, които си си харесал и ти се струват по-забавни. То първите седмици хората или са срамежливи, или се правят на интересни и няма как да знаеш кой какъв е. Оглеждай се повече кой стои около теб, помни имена, особености за дадения човек, НЕ СЕ ЗАЯЖДАЙ С УЧИТЕЛИТЕ, ориентирай се бързо и т.н....... Най-готиното идва след 2-3 месеца.

В началото ще е конфузно. Тези, които се познават от преди ще се движат на групички. Останалите ще се стесняват, именно защото не познават никого и ги тревожи какво ще си помислят хората за тях. Общо взето, най-добре се дръж естествено. Ако се си отворен към хората, това ще ти бъде само от полза. Няма нужда от притеснения, макар да са неизбежни съвсем в началото. Първата година си е такава.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Банално или не, бъди себе си. Не е нужно да се правиш на някаква, която не си, само за да те харесат другите. Говори си повечко с тях, сприятелете се. Възможно е да има хора, които няма да ти допаднат, възможно е да сте дори на групички, но така стоят нещата понякога. Не е толкова трудно. Можеш да се запознаеш с хора от съседните класове. Ако училището си има форум или чат, можеш от там да се запознаеш с някой. Аз се бях запознала с няколко от Facebook и от Teenproblem , също. Тогава ползвах профила на една приятелка, тъй като ми беше нужна всякаква информация.

Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Банално или не, бъди себе си. Не е нужно да се правиш на някаква, която не си, само за да те харесат другите. Говори си повечко с тях, сприятелете се. Възможно е да има хора, които няма да ти допаднат, възможно е да сте дори на групички, но така стоят нещата понякога. Не е толкова трудно. Можеш да се запознаеш с хора от съседните класове. Ако училището си има форум или чат, можеш от там да се запознаеш с някой. Аз се бях запознала с няколко от Facebook и от Teenproblem , също. Тогава ползвах профила на една приятелка, тъй като ми беше нужна всякаква информация.
    +1 , Това е начина

Аз също тази година ще съм в ново училище и по-някаква странна причина вобще не се притеснявам ,а и аз познавам само 4 човека от моя клас ,при положение ,че на живо съм виждала само едно момиче. Наистина няма смисъл от притеснения , макар че нас ще ни целят с моркови и зеле :Д (поне така ни заплашват по -горните класове ).Бъди себе си и се запознай с колкото се може повече хора ,за да си в добри отношения с всички и после с тези, които си допаднете най-много ще си станете и останете по-близки приятели.

Question Ново Училище

Искам да ви попитам дали някой може да ми даде мнение за това какво е да се преместиш в нов град и ново училище, защото аз сега ще съм 8 клас и се местя от Велинград да живея и уча в Пловдив. Имам чувството, че ще е много гадно първите месеци, защото няма да познавам никой там. Само си представям как ще вляза първия ден в училище и няма да познавам никой и ще ме е срам от всички и ще си седя някъде сама и ще ми се реве....?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си