.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Как да се запозная с нови хора?

Здравейте!
    Ами... проблема е там, че нямам почти никакви приятели! ... Единствените ми приятели и познати - това са хората от моя клас. И то с колко човека дружа там - двама.. (момчета) и със всички момичета (разбираме се). С останалите не мога да се разбера.. не мога да се впиша.. Не съм кой знае какво в баскетбола, не харесвам футбол (явно недостатък) и разни такива неща, които явно ме бъркат.. Не съм и от типа момчета "Ей да знаеш вчера как се напих малеее" ... Като цяло НЕ харесвам идиотштината, простотиите ... празнувам нова година вкъщи с нашите, понеже няма с кой друг.. и това не ме прави лузър или нещо подобно.. както повечето ще си помислят сега.. Попринцип като цяло съм общителен човек, но пък от друга страна не си представям да отида при някой непознат и да се запозная с него, най-малкото защото на мен ако ми изкочи такъв човек ще ми е супер странно.. Не тренирам нищо (поне за сега) едно ТЪПО грозно и еднакво ежедневие.. СКУКА от всякъде.. Училище, вкъщи, компютър.. Да излизам ли?! Е,къде!? И с кой?! ... Ситуацията е кофти.. измъкване може би има..?! ... но не ми се чака чак до университета.. иска ми се по-рано да се мобилизирам така..

П.П 10 клас съм.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Пишеш доста грамотно. Бих ти предложила да влезнеш в някакви роул плей форуми примерно. Или тук в този форум ако някой ти е направил впечатление почваш да си пишеш с него. Може да сте от един град и да решите да се видите. Или излизай с някой твой съученик, той пък може да викне негови приятели и така ще се запознаеш с нови хора. Абонатите ти в скайпа как са, не може да нямаш? Напиши си на скайпа правя купон в петък, носете по нещо. Всеки ако донесе един чипс и една бира, мисля че ще си прекараш малко или не весело. пращаш ваще на село и готово. Или да идат на гости и купона да е до 12 - 1 най - късно.
    Още да изреждам ли? В училище все се познаваш с някой по - малък или по - голям. Не може да нямаш с някой общи интереси - музика, филми, книги? Излез на кино, може да видиш познат, или покани някое момиче да гледате някой филм...

Направо имам чувството, че аз съм писала тази тема и затова те разбирам много добре, но разбери всичко зависи от теб исега не мога да ти напиша ако искаш контакти върви запознавай се с различни хора, но се опитай да разнообразиш ежедневието си по някакъв начин давам ти като пример себе си понеже виждам огромна прилика, аз се разхождам повече почти не пътувам с автобус така спада напрежението или пък рисувам, спортувам и накрая не ми остава време да се замисля за ежедневието, така че действай

Еми, пич, по принцип пиша глупости, но този път, ще се опитам да бъда сериозен.

Такамммм.

Следват препоръки в номера:

1) ОПОЗНАЙ ПО-ДОБРЕ КЛАСА СИ ( В ЧАСТНОСТ : МОМЧЕТАТА)
    Ако те те игнорират, означава, че не си им приятен. Но едно от най - добрите напътствия е просто да им поискаш ФЕЙСБУУЦИТЕ. Прочети всичко, което пише за интересите им. Така ще се посближите.

2) Чети. Различни книги. Обикновено това са добри източници на теми.

3) Ако слушаш някоя странна музика (напр. класическа ; УЖАС), забрави я. Слушай по - популярна музика:
    ПОП МУЗИКА; РАП; ЧАЛГА (наистина); МЕТЪЛ)

4) Между другото опитай това с непознатия.

5) Възползвай се от ФБ.

6) Чак когато те приемат, се опитай да отидеш навън с тях. Забавно е.

7) Мисли позитивно.

СПОРТ. Не говоря за мачове. Говоря за тренировки - фитнес, плуване. Най - вероятно си слаб, с изкривяване... Опитай се, ще ти хареса.

9) Флирт. Дали можеш!!! Да, бе.

10) Просто се промени.

11) Основен преговор:
    ПРОМЯНА

12) Схвана, а!

13) Успех

14) Не ми пиши лични.

15) Абе, аре стигат ти толкова. Но ще ти покажа любимата ми песен (стил поп):

http://www.youtube.com/watch?v=bESGLojNYSo

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Запиши се на тренировки по нещо? Курс?
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

И аз съм в подобно положение. Преодолявам го с Роулплей в един ХП форум, фейсбук, курсове и всички проекти и мероприятия, на които мога да се набутам. Получава се. Освен лятото, тогава е ужасно.

Хаха...
    Най - вероятно си слаб, с изкривяване...
    интересно предположение, но не позна! Мерси на всички, които се включиха в темата. Дадохте ми материал за размисъл... а то точно това и се очакваше де... все пак не правите чудеса

П.п
    MusicAddicted.. харесва ми стила ти на писане.. браво..

П.п2
    Не мога да плувам иначе.. хаха.. Транирах карате ама ми писна..

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от MusicAddicted
    Ако знаеш колко странно бих гледала момче, което слуша Гага :Д:Д Остави момчето да си слуша каквато музика иска. Това не е решаващо. Въпреки, че на някой концерт или подобни може да си намери компания. Защото примерно ако кажеш на някой, че слушаш да речем Металика,в повечето случай ще последва двучасов разговор, обсъждайки албумите, старите/новите, изпълнителите и прочие. Но не си го представям така при другите стилове.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Цитирай Първоначално написано от DesireToFire
    Ако знаеш колко странно бих гледала момче, което слуша Гага :Д:Д Остави момчето да си слуша каквато музика иска.
    ДА, Дезайър, аз слушам с удоволствие ГаГа. Всъщност винаги когато ми е скучно, си тананикам тази песен (е, и други). Също така, единствените мъже, които слушам са до един рапъри.

Но това надали интересува някого. Пиша, за да кажа че особената музика осамотява. Например аз познавам (силно казано) един човек от блока, за когото единственото нещо, което знам, е, че слуша индианска музика (шок). Дори и името му не знам. Но аз не харесвам такива хора. Затова и няма да се занимавам с него. Иначе донякъде Дезайър е права.

Написах по - популярната музика. Но това не означава, че задължително трябва да слушаш тази музика. Просто идеи.

Град
    София
    Еми запиши се на нещо ? Музика ? Спорт ? Изкуство ? Тва е удобен вариант да се запознаеш с много нови хора..Също,ако имаш някви брат/сестра братовчед/ка да почнеш да излизаш с техните компании и така...Постепенно...Друг много добър вариант е,ако правят някви екскурзии от училището да отидеш
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Бях в същото положение миналата година (7 клас). Но сега съм в ново училище и имам 2-3 верни приятели и много други, с които просто излизам от време на време. Пробвай да излезеш с някое момче от класа ти, може да играете футбол, баскетбол или каквото и да е. Предложи му да доведе приятелите си и така ще се запознаеш с нови хора. Просто предложи на някой да излезете, говори с него по теми, които мислиш, че той харесва, и така лека полека ще излезеш от това положение. Знам какво е цяло лято да седиш у вас и да няма с кой да излезеш, на всичкото отгоре майка ти постоянно да ти повтаря : Защо не излезеш малко, стига си стоял на компютъра. Ужасно е, но трябва да намериш сили да го преодолееш. Ако трябва потърси стари приятели, или опитай да се сближиш с хора от твоя клас. Може и да се запишеш на някакъв спорт. Главното е да имаш самочувствие, да се държиш естествено, а не да мълчиш постоянно и да се сдухваш. Дано съм ти помогнал : )

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    Еми, пич, по принцип пиша глупости, но този път, ще се опитам да бъда сериозен.

Такамммм.

Следват препоръки в номера:

1) ОПОЗНАЙ ПО-ДОБРЕ КЛАСА СИ ( В ЧАСТНОСТ : МОМЧЕТАТА)
    Ако те те игнорират, означава, че не си им приятен. Но едно от най - добрите напътствия е просто да им поискаш ФЕЙСБУУЦИТЕ. Прочети всичко, което пише за интересите им. Така ще се посближите.

2) Чети. Различни книги. Обикновено това са добри източници на теми.

3) Ако слушаш някоя странна музика (напр. класическа ; УЖАС), забрави я. Слушай по - популярна музика:
    ПОП МУЗИКА; РАП; ЧАЛГА (наистина); МЕТЪЛ)

4) Между другото опитай това с непознатия.

5) Възползвай се от ФБ.

6) Чак когато те приемат, се опитай да отидеш навън с тях. Забавно е.

7) Мисли позитивно.

СПОРТ. Не говоря за мачове. Говоря за тренировки - фитнес, плуване. Най - вероятно си слаб, с изкривяване... Опитай се, ще ти хареса.

9) Флирт. Дали можеш!!! Да, бе.

10) Просто се промени.

11) Основен преговор:
    ПРОМЯНА

12) Схвана, а!

13) Успех

14) Не ми пиши лични.

15) Абе, аре стигат ти толкова. Но ще ти покажа любимата ми песен (стил поп):

http://www.youtube.com/watch?v=bESGLojNYSo
    е тва е типичното СЕЛСКО мислене
    да почне да слуша чалга или да почне да се прави на големия тарикат само за да се хареса на някой
    за всеки влак си има пътници..са казали хората и той ще си намери точните хора
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Еми, да, пропуснах да кажа, че няма утопия; все някой се намира да те порицава. Ами виж какво, Кънт, Кунт или къвто си там, всеки човек си има вкус и не трябва да се обиждаме; освен това, ако ти се обижда, недей го прави в теми, където хората молят за помощ!

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Не съм съгласен с MusicAddicted, не се променяй, за да се нагаждаш към другите, слушай КАКВО НА ТЕБ ти харесва. Както казаха - за всеки влак си има пътници.

Цитирай Първоначално написано от DesireToFire
    Ако знаеш колко странно бих гледала момче, което слуша Гага :Д:Д Остави момчето да си слуша каквато музика иска. Това не е решаващо. Въпреки, че на някой концерт или подобни може да си намери компания. Защото примерно ако кажеш на някой, че слушаш да речем Металика,в повечето случай ще последва двучасов разговор, обсъждайки албумите, старите/новите, изпълнителите и прочие. Но не си го представям така при другите стилове.
    Аз пък слушам Гага и на тая тема мога да говоря с дни и да не се изчерпвам. просто отбелязвам. Ако някой подхване темата за нея трудно може да ми се вземе думата.

НЕ се променяй така, че да променяш вкусовете си и предпочитанията си, за да се нагласиш към другите.
    Промени се по начин, че да станеш по-уверен и по-смел, това е ключа, който ще ти помогне да се запознаваш с други хора.

Макар че аз не съм най-добрия човек, който да дава съвети, защото темата все едно аз съм я писал. Дословно описваш положението ми, макар че в момента се променям малко. Започнах, макар и рядко, да излизам чат-пат и се срещам с нови хора И ако бях по-уверен щях да завържа някакви взаимотношения с тях, но уви, още работя върху това

Може би всеки от нас попада в тази ситуация. Мисля, че не е нужно да се разбираш с хората от класа си... Лично аз съм в нов клас тази година и не се разбирам почти с никого. Всички сме се разделили на групички. За това пък си имам доста добра приятелка от стария ми клас. Просто си намери приятел с когото да излизаш .. естествено да имате и общи теми за разговори. Можете двата чрез приятели да си направите компания. Вярно, че ако нямате общо с тези хора няма как да стане нещо повече.. или поне при нас така стана.
    Другата ми идея е която и аз се опитвам да осъществя за себе си е да си пиша с повече хора, дори и да не е във фейсбук пак може .. Дори и тук да си пишеш с някого пак става, само да имате общи интереси.
    Това, че не се занимаваш със спорт не е нищо.. не е задължително всички да са някакви спортисти. Просто търси хора с общо по между ви. Това е . Късмет !

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Темата е от 2011г.

warman
    Guest
    zna4i mom4e ili momi4e ne te poznavam no vse edno mnogo xora imat toia problem men mnogo xora me pitat kak imam priateli 6te ti kaga

ot 7-10 pravi6 se na mnogo umen i im kazva6 niakavi ne6ta TE SA POD TVOI KONTROL

11 igrae6 s tiax futbol igri kato cs i gta

12 parvonachalno se pravish 4e im se podchiniavach i varvish s tiax posle leka po leka za pova6 da im kazava6 niakakvi ne6ta za i gri koito xaresvat te se vadu6eviaavt iti stavat priateli

13-15 dava6 im naprimer da ti igraiat na laptopa ili kompaiutara ako tova ne deistva i grae6 s tiax na krati

16-18 ami i stiax govori6 za niakavi ne6ta koito im xaresvat pomaga6 im te parvo sigurno 6te se dargat lo6o s teb no leka po leka ti 6te po4ne6 da gi zavladiava6 kato im dava6 naprimer telefon ili ne6to ot toia sort te da si 4atiat i takaka

AZ SA6TO MNOGO NE GO XARESVAX NO SVIKNAX NE 4E SEGA SAM LUD FEN NO TRIABVA DA SVIKNE6 !!!!!!!!!!!!!!!!!!

mogelo se ne6to da se nau4i

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си