Родителите са ми разведени. Аз живея при майка ми, но това едва ли ви интересува. Та ето го и моя проблем.
Запознах се с едно момче на име Р.. Р. е племенник на най- добрия приятел на тати и както може би е при всеки със разведени родители - майка ми мрази този приятел на тати. И така аз си писах с това момче, а майка ми понеже трябва да знае всичко е следила това в нета и поради тази причина аз имах 10 лв сметка отгоре и тя ми е бясна, а когато е била на моите години е направила същата грешка с тати ..... . Да тати определено не е човек за нея, но ... аз ли съм виновна за това !?!?! И аз и казах съвсем искрено, че не искам да чувам за Р. повече и не искам да си пиша смс вече със когото и да е ако за едни 10 лв. ще станат такива проблеми ..., но тя продължава да ми го натяква ... да за мое Добро е НЯМА СПОР, но това е вече от 2 месеца при условие, че тя е направила много по големи грешки и от някой аз съм шокирана и още повече от мисълта, че не ги разбрах от нея ............ Да направих грешка и си взех урок, но тя продължава .... и ми идва в повече и ще си сменям тела вече така че тати да ми го плаща и да и не създавам грижи, защото ми писна, но на нея и така и не е угодно .... Тя разби апартамента на тати, докато бях на сватбата му със втората му жена .... тя загубила девствеността си на 13 (аз съм на толкова) ... и още неща които са шокиращи и не бих искала да ви ги казвам и продължава да си вика всеки ден за тази моя грешка ..... а на мен ми идва в повече .... ! И мисълта ми е че всечи човек трябва да допусне едни определени грешки и да си вземе урока, но според нея ТЯ Е ВИНАГИ ЗА ВСИЧКО ПРАВА и на това мнение не съм само аз, а и сегашния й мъж.

Ако може не ме винете за правописните грешки !
Просто ми помогнете, ако можете и не обиждайте МНОГО ВИ МОЛЯ !